Breaking News
11 Νοεμβρίου 2021

Τι λένε σήμερα τα ζώδια;

 Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη!

 

ΚΡΙΟΣ
Προσέχετε την επικοινωνία σας, για αποφυγή παρεξηγήσεων και περιττών διαπληκτισμών, καθώς και τα μέσα επικοινωνίας σας από πιθανές ζημίες. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν και στο σπίτι, με το ταίρι ή τα παιδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα πρέπει να δείξετε κάποια αυτοσυγκράτηση στο φαγητό σήμερα, να φροντίσετε να εξοφλήσετε κάποιες μικρές οφειλές σε γνωστούς και φίλους και να τακτοποιήσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που εκκρεμούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εάν οι έντονοι προβληματισμοί και οι σκέψεις δεν σας άφησαν να κλείσετε μάτι, επιχειρήστε επειγόντως να κάνετε κάτι για να αλλάξετε την τρέχουσα κατάστασή. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη ημέρα για δραστικές αλλαγές ακόμη και αν είναι οικογενειακής φύσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η διάθεση σας θα παραμείνει ασταθής και ευμετάβλητη καθ όλη τη διάρκεια της μέρας! Δεν είναι μια μέρα που η προσπάθεια σας για την υλοποίηση σημαντικών αποφάσεων μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα.

ΛΕΩΝ
Η αλληλεπίδραση με ομοϊδεάτες σας είναι πολύ σημαντική σήμερα! Θα είναι χρήσιμο να μοιραστείτε σκέψεις και απόψεις και να ακούσετε τις προτάσεις τους. Αναλύσει τα δεδομένα και χαράξτε πορεία για το μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι επιθυμητό να απέχετε από δηλώσεις εν βρασμώ ψυχής και από βιαστικές ενέργειες, ειδικά νωρίς το πρωί. Θα πρέπει να διαχειριστείτε σωστά την ενέργεια και το χρόνο σας, ξεκινώντας από το ξεκίνημα της μέρας.

ΖΥΓΟΣ
Όλη την ημέρα θα είστε ενεργητικοί και σε πολύ καλή διάθεση. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέξετε να μην επιβαρύνετε τον εαυτό σας με τα προσωπικά ζητήματα που θα προκύψουν και θα κινδυνέψουν να σας βγάλουν από το ρυθμό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το πρωί είναι γεμάτο με διαφωνίες και ανταλλαγή επιχειρημάτων. Άχρηστοι διαπληκτισμοί και περιττές συζητήσεις είναι μπορεί να είναι συχνοί σήμερα. Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα απαιτήσουν πρόσθετη επαλήθευση, γιατί μπορεί να είναι παραπλανητικές…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι Τοξότες θα πρέπει να προσπαθήσετε να αλλάξετε ριζικά το ύφος επικοινωνίας σας με το ταίρι σας, τους συνομιλητές και τους ανταγωνιστές σας. Σε όλες τις εν εξελίξει συνομιλίες, προσπαθήστε να επικοινωνήσετε και όχι να επιβληθείτε…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα θα είναι καλύτερα για σας να περιορίσετε τις δραστηριότητές σας στην συνηθισμένη σας ρουτίνα και τις κλασσικές επαφές σας. Η αξιοποίηση των πληροφοριών που θα φτάσουν στα χέρια σας, πιθανές συναντήσεις και διαβουλεύσεις θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα παιδιά σας μπορεί να είναι απρόσεκτα και η συμπεριφορά τους ιδιαίτερα κατά την έναρξη της ημέρας απαράδεκτη! Οι συζήτηση μπορεί να έχει καμία θετική επίδραση επάνω τους, όχι όμως και οι τιμωρίες ή τα σωφρονιστικά μέτρα…

 ΙΧΘΕΙΣ
Μπορεί σήμερα να είστε αφηρημένοι, παράλογοι στις απαιτήσεις σας και ασυνεπείς χωρίς να το θέλετε. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μια μεγάλη ταλαιπωρία στο σπίτι. Φροντίστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας

Πηγή: alindakanaki.gr

Διαβάστε Επίσης

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics