Breaking News
13 Νοεμβρίου 2021

Την κυριαρχία του στις μικρές ηλικίες στην επιτραπέζια αντισφαίριση επιβεβαίωσε ο Γιάννης Σγουρόπουλος που εξασφάλισε μεγάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών που διεξάγεται στην πόλη Σπα του Βελγίου.


Με καταπληκτικό ρυθμό, δυνατή συγκέντρωση και τρομερή ποιότητα το νούμερο 3 των αγώνων απέκλεισε στην 8άδα και τον Γάλλο Μπαστιέν Ρεμπέρ (Νο 5) με 4-1 σετ. Μπήκε στα αυριανά ημιτελικά και καθώς δεν υπάρχει παιχνίδι για τις θέσεις 3-4 γράφει και πάλι ιστορία ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών. Μετά από τους τρεις σερί ευρωπαϊκούς τίτλους (δύο ως έφηβος και μία ως Νέος άνδρας) δοξάζει και πάλι τα ελληνικά χρώματα. Θα τελειώσει σίγουρα επιτυχώς την παρουσία του στις νεαρές κατηγορίες και το μόνο ερώτημα, που θ’ απαντηθεί την Κυριακή, είναι ποιο χρώμα θα έχει το μετάλλιο.

Στην 4άδα αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 12:40 Ελλάδας στο τραπέζι 1 τον Ρώσο (συμπάικτη του στη Νόι Ουλμ) Λεβ Κάτσμαν, ο οποίος στα προημιτελικά ξεπέρασε το υψηλό εμπόδιο του Γερμανού Φάνμπο Μενγκ με 4-2. Τα σετ του αγώνα με τον Ρεμπέρ ήταν 6-11, 11-8, 11-9, 11-8 και 11-4. Στον άλλο ημιτελικό συγκρούονται ο Ρώσος Μαξίμ Γκρέμπνεφ με τον Γάλλο Ιρνβίν Μπερτρά.
sdna.gr
Διαβάστε Επίσης

Όλα τα ζώδια 13 /11

 

 

 

Ελληνίδα έφτιαξε το πρώτο τεστ αναπνοής που ανιχνεύει τον κορονοϊό

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics