Breaking News
20 Νοεμβρίου 2021

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΣ
 Ο Βόλος υποδέχεται το Σάββατο (20/11) τον ΟΦΗ με τον Γκιγέρμο Αμπασκάλ να μην έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους Γκρίλο και Μπαριέντος και τους τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

 

Με πέντε σημαντικές απουσίες θα υποδεχτεί το Σάββατο (20/11, 15:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE στο SPORT24) ο Βόλος τον ΟΦΗ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο μετά την τιμωρία του δεν έχει στη διάθεση του τους τιμωρημένους από το ματς με τον Άρη Γκρίλο και Μπαριέντος αλλά και τους τραυματίες Κούζντρα, Ριένστρα και Τριανταφύλλου.

Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι τρεις είναι τερματοφύλακες. Ο λόγος για τους Κλέιμαν, Κότνικ και Παπαδόπουλος. Οι υπόλοιποι είναι οι: Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

 sport24.gr
Διαβάστε Επίσης

Τραμπολίνο: Μια… ανάσα από τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος οι Γράψας και Σαββίδης

 

 

 

Με 150 δηλώσεις συμμετοχής ετοιμάζεται η Βέροια για το 8ο αναπτυξιακό τουρνουά της

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics