Breaking News
23 Νοεμβρίου 2021

Η Κατερίνα Τόλιου κάνει απόψε την αρχή για τα ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων του Χιούστον.

Λίγες ώρες αργότερα, αλλά ξημερώματα Τετάρτης για την Ελλάδα, παίρνει σειρά ο Γιάννης Σγουρόπουλος και σε αυτό το κειμενάκι θα σημειώσουμε πού μπορείτε να δείτε τα συγκεκριμένα ματς και γενικά αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης σύμφωνα με την ενημέρωση από τη διεθνή ομοσπονδία. Η Τόλιου αγωνίζεται στις 21:00 ώρα Ελλάδας (13:00 τοπική) στο τραπέζι 1. Αντίπαλος της στον 1ο γύρο του απλού γυναικών είναι η Αντριάνα Ντίαζ από το Πουέρτο Ρίκο. Ο Γιάννης Σγουρόπουλος μπαίνει στο τραπέζι 9 στις 03:20 ξημερώματα Τετάρτης για μας (19:20 τοπική ώρα Τρίτης) και θ' αναμετρηθεί για τον 1ο γύρο του απλού ανδρών με τον Κορεάτη Λι Σανγκσού. Στο λινκ https://worldtabletennis.com/livevideo και την ενότητα με τις λάιβ μεταδόσεις στο σάιτ του World Table Tennis μπορείτε να δείτε επιλογές για την καθημερινή παρακολούθηση των παιχνιδιών. Ειδικά για τους αγώνες, που θα γίνονται στα τραπέζια από το 3 έως το 10, αναφέρονται ιντερνετικές μεταδόσεις και το σάιτ παραπέμπει τους φιλάθλους στη διεύθυνση https://www.youtube.com/c/WorldTableTennis.

Επίσης, το WTT βάζει όλες τις πηγές, από τις οποίες θα προκύπτει η πλήρης κάλυψη των αγώνων με αποτελέσματα, στατιστικά, βίντεο, δηλώσεις κ.α.:

Facebook https://www.facebook.com/WTT

Instagram https://www.instagram.com/wtt/

YouTube https://www.youtube.com/worldtabletennis

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/world-table-tennis

Flickr https://www.flickr.com/photos/wttglobal

Weibo https://weibo.com/worldtabletennis

Διαβάστε Επίσης

Χαμός σε αγώνα WWE - Θεατής επιτέθηκε σε παλαιστή και ακολούθησε πανικός [vid]

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/11)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics