Breaking News
23 Νοεμβρίου 2021

Αντώνης Τσιράκης

Ο Νίκος Νιόπλιας στο Βόλος - ΟΦΗ


Αρκετό ενδιαφέρον είχαν τα όσα είπε ο Νίκος Νιόπλιας μετά τη νίκη του ΟΦΗ στον Βόλο

Παράσταση έδωσε στο Πανθεσσαλικό ο ΟΦΗ. Δεν έκανε απλά το καλύτερό του φετινό ματς, αλλά ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών στη Super League 1 μέχρι να κατεβάσει στροφές.

Το τελικό 0-2 είναι πολύ φτωχό συγκριτικά με όσα έκαναν οι Κρητικοί. Από το πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να έχει ξεφύγει. Όσο περνάει ο καιρός, ο ΟΦΗ δείχνει να βελτιώνεται. Πρώτα έδεσε αμυντικά και τώρα προσπαθεί να βγάλει γούστα και μπροστά.

Δεν είναι τυχαίο αυτό. Ο Νίκος Νιόπλιας από την πρώτη στιγμή αυτό έκανε. Προσπάθησε να συμμαζέψει την ομάδα που βρήκε πέρυσι, να την κάνει πιο στιβαρή, πιο κυνική. Ακόμη και εάν αυτό δεν άρεσε σε όλους. Εκ του αποτελέσματος βγαίνει.

Μετά το 2-0 κόντρα στον Βόλο δύο ήταν οι ατάκες του 56χρονου τεχνικού που αξίζει να σχολιαστούν. Η μία για τη μίρλα που υπήρχε το καλοκαίρι. Μεγάλη αλήθεια ότι αντιμετωπίστηκε με επιφύλαξη ο φετινός ΟΦΗ. Ενδεχομένως γιατί άργησαν κάπως οι μεταγραφές, αλλά και γιατί δεν υπήρχε εικόνα για παίκτες όπως οι Καμάου και Φαν Ντάινεν. Ο καλύτερος τρόπος για να δώσεις απαντήσεις είναι το γήπεδο και προς το παρόν εκεί τα πάνε πολύ καλά οι «ασπρόμαυροι».

Η δεύτερη ατάκα του είχε να κάνει με τους παίκτες που έρχονται. Ο ΟΦΗ κόντρα στον Βόλο έκανε επίδειξη δύναμης έχοντας εκτός τους Ντε Γκουζμάν, Ντουρμισάι, Νέιρα, Γιαννούλη, Ουές και τους Ναμπί και Τσιλιανίδη ανέτοιμους. Οι περισσότεροι εξ αυτών θα έπαιζαν στην πλειονότητα των ομάδων της Super League 1 βασικοί. Αυτό τα λέει όλα για το φετινό ρόστερ των Κρητικών. Το μόνο αρνητικό που μπορεί να προσθέσει κανείς είναι ότι τόσοι τραυματισμοί τα τελευταία χρόνια, δεν μπορεί να είναι τυχαίοι.

https://www.sportime.gr/podosfairo/ofi/ofi-i-alithies-tou-nioplia/
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics