Breaking News
24 Νοεμβρίου 2021

Τεράστια επιτυχία για τον Γιώργο Πρεβολαράκη που σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά στο 35ο Παγκόσμιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα.

 

Ο Έλληνας πρωταθλητής σε μία πολύ δύσκολη διοργάνωση κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 82κ. ελληνορωμαϊκής.

 Στην κατηγορία σχηματίστηκαν όμιλοι. Ο Πρεβολαράκης σημείωσε δύο νίκες και ισάριθμες ήττες και προκρίθηκε στον μικρό τελικό. Συγκεκριμένα, νίκησε τον Αρμένιο Βαρντανιάν και τον Σύριο Αλμαρντίνι, ενώ ηττήθηκε από τον Ρώσο Οζάεβ και τον Ιρανό Εσμαίλι

Με δύο νίκες προκρίθηκε στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, όπου αντιμετώπισε τον Αμπντελακαρίμ από την Αλγερία και πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση επικράτησε με 4-2, εξασφαλίζοντας το χάλκινο μετάλλιο.

 Η επιτυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, καθώς συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ολυμπιονίκες, παγκόσμιοι και πρωταθλητές Ευρώπης και αναμφίβολα πρόκειται μία ακόμα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική πάλη.
Onsports.gr

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/11)

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 47 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 23/11/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics