Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2021

Για το εκτός έδρας αήττητο ο ΟΦΗ

 

Δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ έχει ο ΟΦΗ, ο οποίος θέλει να διευρύνει το εκτός έδρας αήττητό σερί που έχει.
Το ρεκόρ φέτος για την κρητική ομάδα είναι 2 νίκες και 3 ισοπαλίες μακριά από το “σπίτι” της, ενώ αν υπολογιστούν και τα τελευταία ματς της περασμένης σεζόν το αήττητο κρατά για 9 παιχνίδια (το ρεκόρ της ιστορίας του είναι 11 παιχνίδια χωρίς ήττα εκτός έδρας).

Η ΑΕΚ από την άλλη θέλει να μειώσει ξανά την απόσταση από την κορυφή στους 8 βαθμούς και να την επαναφέρει στους 5 από τον 3ο ΠΑΟΚ.

 Στον πρώτο γύρο οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα απίθανο παιχνίδι με την ΑΕΚ να προηγείται με 3-0 (έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36’ λόγω της αποβολής του Γκαρσία) και τον ΟΦΗ να… επιστρέφει με τρία γκολ από το 78’ και μετά (78’, 84’ Νέιρα, 90’ Βούρος – 15’ Αραούχο, 41’ Τσούμπερ, 64’ Ανσαριφάρντ).

Με βάση την ιστοσελίδα της Super League η ιστορία των δύο ομάδων είναι η εξής:

Η ιστορία
Νίκες ΑΕΚ: 48
Ισοπαλίες: 16
Νίκες ΟΦΗ: 21

Με γηπεδούχο την ΑΕΚ
Νίκες ΑΕΚ: 33
Ισοπαλίες: 4
Νίκες ΟΦΗ: 5

 athlitiko.gr

Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics