Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2021

Με τρεις αγωνιστικές μέσα σε μία βδομάδα ολοκληρώθηκε απόψε ο 1ος γύρος στην Μπουντεσλίγκα 1 της επιτραπέζιας

αντισφαίρισης, στην οποία κάνει ακόμα πιο αισθητή την παρουσία του φέτος ο Γιάννης Σγουρόπουλος. Παίζοντας με τη Νόι Ουλμ μία σειρά από πολύ δύσκολα ματς στο δυνατότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης ο φετινός πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό αθλητών κάτω των 21 ετών πιστοποίησε ότι διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας. Έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, σημείωσε τρεις σερί ατομικές νίκες, ενώ η ήττα στο μοναδικό σημερινό του ματς ήρθε στα πέντε σετ. Στην 11η και τελευταία αγωνιστική για το πρώτο μισό της Μπουντεσλίγκα, αλλά και το 2021 η Νόι Ουλμ κάμφθηκε το βράδυ με 3-0 εντός έδρας από την πρωταθλήτρια Γερμανίας Σααρμπρίκεν. Προηγήθηκαν όμως, οι νίκες επί της Κονιγκσχόφεν την περασμένη Πέμπτη με 3-0 και της Φούλντα με 3-1 την Κυριακή, που είχαν για πρωταγωνιστή τον Σγουρόπουλο. Το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί στα μέσα Ιανουαρίου. Στην Ισπανία στο μεταξύ, όπου έκλεισε ο 1ος γύρος των ομίλων, έκανε τις προάλλες τη δεύτερη συμμετοχή της με τη φανέλα της Ρόις Μιρό η Κατερίνα Τόλιου.

Στην κορυφαία εθνική κατηγορία της Γερμανίας η Νόι Ουλμ είχε σήμερα το βράδυ πολύ υψηλό εμπόδιο μπροστά της. Συνάντησε εντός έδρας την παραδοσιακά ισχυρή Σααρμπρίκεν, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι ηττήθηκαν με 3-0 και υποχώρησαν στην 5η θέση της κατάταξης με 12 βαθμούς (και ισοβαθμούν με τη Φούλντα). Ο Ελευσίνιος άσος τοποθετήθηκε στη θέση 3 της ομάδας του και κάμφθηκε από τον Τόμας Πολάνσκι με 3-2 σετ. Να σημειωθεί ότι ο Τσέχος είχε αναδειχτεί πρωταθλητής Ευρώπης στο απλό Κ21 το 2018, μία χρονιά πριν πάρει τον πρώτο του τίτλο στον θεσμό ο Σγουρόπουλος.

Στις 19 Δεκεμβρίου διεξήχθη η 10η αγωνιστική. Το κλαμπ αναμετρήθηκε με την Γκρενζάου, την πρώην ομάδα του Σγουρόπουλου και πήρε τη νίκη με 3-1 ως φιλοξενούμενη. Ο πρωταθλητής μας ήταν απολαυστικός και από τη θέση 1 της ομάδας σημείωσε δύο νίκες. Αρχικά επιβλήθηκε με 3-0 σετ του Ρουμάνου πρώην συμπαίκτη του Κριστιάν Πλετέα. Μετά τέθηκε αντιμέτωπος με τον Γερμανό, δις δευτεραθλητή Ευρώπης του απλού ανδρών, Πάτρικ Μπάουμ και νίκησε με 3-2 σετ από 0-2 πίσω!

Στις 16 Δεκεμβρίου έγινε η 9η αγωνιστική. Η Νόι Ουλμ επιβλήθηκε εντός έδρας της Κονιγκσχόφεν με 3-0. Ο Σγουρόπουλος αγωνίστηκε ξανά στη θέση 1. Αντιμετώπισε τον Κροάτη διεθνή Φιλίπ Ζέλικο και επικράτησε με 3-2 σετ και ξανά με ανατροπή από 0-2. Σε όλα αυτά τα ματς στην τριάδα της Νόι Ουλμ ήταν επίσης ο Ρώσος Λεβ Κάτσμαν και ο Πορτογάλος Τιάγκο Απολόνια.

Στην Ισπανία η Τόλιου πραγματοποίησε τη δεύτερη συμμετοχή της στις 18 Δεκεμβρίου. Ήταν για την 5η αγωνιστική στη Σούπερ κατηγορία γυναικών της χώρας, με την οποία έκλεισε ο 1ος γύρος στο 2ο γκρουπ. Η ομάδα της κορυφαίας Ελληνίδας, η Ρόις Μιρό, έχασε εντός έδρας 4-1 από τη Χαέν Παρέζο και είναι στην 6η και τελευταία θέση με 2 βαθμούς. Η Τόλιου έδωσε ένα ματς κι έχασε με 3-0 σετ από την Τατιάνα Γκάρνοβα.

Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics