Breaking News
23 Δεκεμβρίου 2021

Συντάκτης Βαγγέλης Λάσκαρης

ΟΦΗ και Άρης τίθενται αντιμέτωποι στις 15:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ελλάδας.


ΟΦΗ και Άρης κοντράρονται στις 15:00 για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΟΦΗ και Άρης τίθενται αντιμέτωποι στις 15:00 στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με στόχο την πρόκριση στην προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι είναι αναγκασμένοι να ψάξουν τουλάχιστον δύο γκολ, καθώς στο πρώτο παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς πήραν προβάδισμα με δύο πέναλτι και γκολάρα Ιτούρμπε!

Μάλιστα, οι δύο ομάδες συναντιούνται ξανά μόλις μια εβδομάδα μετά το παιχνίδι πρωταθλήματος, στο οποίο εν τέλει «Χ»-άρηκε ο «Θεός του πολέμου»!

Την αναμέτρηση ΟΦΗ – Άρης μπορεί να παρακολουθήσετε μέσω του καναλιού του Cosmote Sport 1 HD σε περιγραφή του Αντρέα Παλομπαρίνι.
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

Εξαιρετικές εμφανίσεις Σγουρόπουλου στην Μπουντεσλίγκα στο κλείσιμο του 2021

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (23/12)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics