Breaking News
03 Ιανουαρίου 2022

Τόλης Λελεκίδης
Η Αριάδνη Αδαμοπούλου είναι από τις αρχές Δεκέμβρη στην Ελλάδα και πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν του κλειστού στις ΗΠΑ.


Μέσα στα πλάνα της είναι να πάρει μέρος και στους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στον κλειστό που θα γίνουν στη Γαλλία.

Η Αριάδνη Αδαμοπούλου είναι από τις αρχές Δεκέμβρη στην Ελλάδα και πραγματοποιεί την προετοιμασία της ενόψει της σεζόν του κλειστού στις ΗΠΑ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται με τον Βασίλη Μεγαλοοικονόμου στο ΟΑΚΑ. «Η προετοιμασία με την Αριάδνη πάει καλά. Είναι σε καλή κατάσταση και στις 15 Ιανουαρίου θα επιστρέψει στην Αμερική. Ξεκινούν τα μαθήματα και παράλληλα οι αγώνες στον κλειστό. Είναι από τους πρώτους της στόχους. Αν τώρα γίνει και επιλογή ομάδας για τους Μεσογειακούς Αγώνες Κ23 στον κλειστό, είναι στα πλάνα μας», λέει ο προπονητής της στην Ελλάδα, Βασίλης Μεγαλοοικονόμου.

 H 21χρονη επικοντίστρια έκλεισε τη σεζόν με καλύτερο άλμα στα 4,20μ. Επίδοση που σημείωσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν και στον προκριματικό. Στον τελικό κατέλαβε την 11η θέση. Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 στη Θεσσαλονίκη, πέρασε τα 4,17μ. εκτός συναγωνισμού.

Η χρονιά της πάντως, το 2021 είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά. Είχε περάσει στον κλειστό τα 4,37μ. σε αγώνα στο Λούμποκ του Τέξας, που είναι και το ατομικό της ρεκόρ. Στον τελικό του NCAA με 4,36μ. πήρε την 5η θέση. Στον ανοιχτό έχει ατομική επίδοση 4,25μ. Ο μεγάλος της στόχος είναι το 2023, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Oklahoma State

Δείτε την προσπάθεια της Αριάδνης Αδαμοπούλου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23
sportime.gr
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics