Breaking News
04 Ιανουαρίου 2022

Τι λένε τα ζώδια σήμερα, Τρίτη;

 

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

Κριός
Κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον θα φέρει αντιρρήσεις και θα δημιουργήσει αρνητικό κλίμα στη σχέση σας. Το να προσπαθήσετε ν’ αποφύγετε κάτι ίσως να μην είναι οριστική λύση.

Ταύρος
Το πλανητικό σύστημα σήμερα ευνοεί ταξίδια και αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην απογοητεύεστε και αφιερώστε χρόνο στις κοινωνικές εμφανίσεις και την ψυχαγωγία σας.

Δίδυμοι
Στα οικονομικά σας θα έχετε έντονο άγχος για υποχρεώσεις και προβληματικές καταστάσεις .Θα διαπιστώσετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει και θα πικραθείτε. Μέχρι το απόγευμα πάντως η μέρα είναι λιγάκι απατηλή.

Καρκίνος
Προσοχή στα οικονομικά σας, διότι τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Νομικά και φορολογικά θέματα σας προβληματίζουν. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πιθανόν να αυξηθούν σήμερα. Εξάλλου η υγεία κάποιου δικού σας προσώπου είναι πιθανόν να σας ταλαιπωρήσει αρκετά.

Λέων
Σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος προσπαθήστε να επιλύσετε ένα παλιό περιουσιακό σας θέμα. Από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Παρθένος
Πρέπει να δώσετε πάρα πολλή μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας. Αν σας έλειψε η ψυχαγωγία, αναπληρώστε την σήμερα που η ατμόσφαιρα είναι κάπως πιο χαλαρή.

Ζυγός
Ορισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σας, καλά θα κάνετε να τα φροντίσετε. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συμφωνίες. Μην οδηγείτε βιαστικά και απερίσκεπτα.

Σκορπιός
Μη στενοχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Κάντε υπομονή και μην απογοητεύεστε με τις καθυστερήσεις.

Τοξότης
Ρίξτε βάρος της προσπάθειάς σας για να προωθήσετε μελλοντικά τα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσοχή, όμως, στις μυστικές συναντήσεις. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε ανεπανόρθωτα στο μέλλον.

Αιγόκερως
Αρκετά δύσκολη η σημερινή μέρα και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή ακόμα και για το παραμικρό σας βήμα. Μη δείχνετε ανοιχτά τις αντιθέσεις σας και μην παραμελείτε την υγεία σας.

Υδροχόος
Καθόλου καλό δεν είναι το κέφι σας σήμερα. Αφορμή γι’ αυτό θα είναι ο σύντροφός σας ή κάποιος από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Ξεκουραστείτε και μην αφήνετε την ένταση μέσα σας να μεγαλώνει.

Ιχθείς
Η φαντασία και η διαίσθησή σας σήμερα μπορεί να είναι σχετική με την αισθηματική σας ζωή. Προς το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι πιο ζωντανή και νιώθετε έντονα την ανάγκη για δράση και αλλαγή.
mononews.gr

Διαβάστε Επίσης

Αστέρας - ΟΦΗ 1-0

 

 

Σήμερα 04 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics