Breaking News
06 Ιανουαρίου 2022

Θα έχει και δεύτερο… μέρος η ξεχωριστή εμπειρία του Κωνσταντίνου Κωστόπουλου στις Μαλδίβες.

Από τον Οκτώβριο, που γύρισε στην Ελλάδα, το πιθανότερο σενάριο ήταν ότι ο 45άχρονος προπονητής θα δεχόταν νέα πρόταση συνεργασίας από την ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης του πανέμορφου νησιωτικού κράτους. Αυτό έγινε τις ημέρες των Χριστουγέννων, ο Κωστόπουλος συμφώνησε κι έτσι από τις αρχές Ιανουαρίου 2022 μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2022 θα είναι για έξι ακόμα μήνες ομοσπονδιακός τεχνικός στις Μαλδίβες. Με υπογεγραμμένα πλέον τα συμβόλαια αναχωρεί αύριο Πέμπτη για την πρωτεύουσα Μάλε, όπου είχε πάει πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2021, επίσης με 6μηνη σύμβαση. Στην πρώτη του παρουσία άφησε απόλυτα ευχαριστημένους παράγοντες και αθλητές και θέλει να υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα για τον ίδιο και την επιτραπέζια αντισφαίριση των Μαλδίβων και στη δεύτερη θητεία του, έστω κι αν προβλέπεται το ίδιο μικρή.

Ο βασικός στόχος της ομοσπονδίας από την πρώτη συνεργασία με τον πρώην Έλληνα διεθνή, ήταν η προετοιμασία των επίλεκτων αθλητών για τους αγώνες νέων και παίδων ανάμεσα σε χώρες της Νότιας Ασίας, που είχε προγραμματιστεί για το Μάλε. Η διοργάνωση δεν κατέστη δυνατό να διεξαχθεί πέρσι εξαιτίας του κορωνοϊού και τελικά η μικρή παράταση στην παραμονή του Πειραιώτη προπονητή είχε να κάνει με το Ασιατικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, που έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου στην Ντόχα.

Φέτος το εξ αναβολής event των νεαρών ηλικιών για τη Νότια Ασία έχει οριστεί για το διάστημα 20 με 23 Μαρτίου. Αν το επιτρέψει η επιδημιολογική κατάσταση θα γίνει κανονικά στις Μαλδίβες και ο Κωστόπουλος, που σηματοδότησε την πρώτη δουλειά Έλληνα προπονητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο εξωτερικό, έχει μπροστά του τη νέα πρόκληση να βοηθήσει τους διεθνείς να διακριθούν και παράλληλα να βελτιωθούν τεχνικά.
Διαβάστε Επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (06/01)

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics