Breaking News
08 Φεβρουαρίου 2022

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η εξ αναβολής αυριανή (09.02.2022) αναμέτρηση της ομάδας μας με την Ζακυνθο σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Super League 2.

 

Χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο εξ αναβολής αγώνας της 11ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα Betsson Super League 2, ανάμεσα στις ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος - ΠΑΕ Εργοτέλης, αναβάλλεται λόγω Covid 19.”

Μετά την παραπάνω εξέλιξη οι κιτρινόμαυροι πήραν ρεπό προκειμένου να πάρουν ανάσες μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια. Νέο ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί για το πρωί της Τετάρτης όπου ουσιαστικά θα ξεκινήσει και η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Ρόδο που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο στάδιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 Διαβάστε επίσης:

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρόωρο «αντίο» για τους τρεις

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics