Breaking News
11 Μαΐου 2022

Beach Volley: Ντόντης, Αγγελοπούλου οι νικητές του Elite Mixed Finals

Με νικητές τους Ντόντη και Αγγελοπούλου «έπεσε» η αυλαία του τουρνουά beach volley, Elite Finals by Samsung στην κατηγορία μικτού.

Η τελική φάση που συνδιοργανώθηκε μαζί με την ΕΟΠΕ ήταν, κατά γενική ομολογία, το δυνατότερο μικτό τουρνουά των τελευταίων ετών και ενθουσίασε τους αθλητές.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στην Triantafyllidis Beach Arena το διήμερο 7-8 Μαΐου με τη συμμετοχή 21 ομάδων από δέκα φορείς, Triantafyllidis Beach Arena, Patras Beach House, 4 Sports, ΑΣ Πρόοδος-iBeach, Beach Volley Academy, Anima club, Martinos Academy, Beach Box, South Project, Enso.


Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Αγγελοπούλου/Ντόντης (Patras Beach House) με έπαθλο 240€ και φιναλιστ τους Παντακοπούλου/Καντιώτη (ΑΣ Πρόοδος-iBeach) με έπαθλο δώρο Samsung αξίας 200€ ο καθένας. Στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Μπαρδώκα/Παπαιωάννου (ΑΣ Πρόοδος-iBeach) με έπαθλο 100€ ενώ την τέταρτη θέση συμπλήρωσαν οι Τριανταφυλλίδη/Σπαγόπουλος (Triantafyllidis Beach Arena) με έπαθλο 60€.

 Μαριώτα Αγγελοπούλου αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

Κλήρωση Tζόκερ-Πρότο 10/05/2022

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics