Breaking News
14 Μαΐου 2022

Αντιγήρανση με τρόφιμα και ποτά!



Αντιγήρανση με τρόφιμα και ποτά! Εκεί που νομίζετε ότι είστε ακόμη νέοι, θα συνειδητοποιήσετε, με ένα υπαρξιακό ρίγος στη σπονδυλική στήλη, πως τα χρόνια έχουν περάσει από το παράθυρο και έχετε αρχίσει να γερνάτε και δεν έχετε την ίδια εξουσία στις σωματικές σας λειτουργίες όπως παλιότερα.

Λοιπόν, τα γεγονότα είναι γεγονότα. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τον χρόνο, αλλά μπορούμε να προλάβουμε την εμφάνιση των ρυτίδων.

‘Ομως δεν μπορούμε να παραμείνουμε νέοι μετην υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής; Πειράματα από τους εμπειρογνώμονες λένε «ναι». Διαβάστε μερικές εύκολες συμβουλές που μπορείτε να προσθέσετε στον τρόπο ζωής σας και να επωφεληθείτε από αυτές:

ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΝΕΟΙ

Αυτό συμβαίνει επειδή η ρεσβερατρόλη, η οποία επιβραδύνει τη γήρανση, υπάρχει σε μεγάλη ποσότητα στο κόκκινο κρασί. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στη μαύρη σοκολάτα βοηθούν στην πρόληιμη της γήρανσης, στη μείωση των επιπέδων χοληστερόλης και της χαμηλής αρτηριακής πίεσης.

ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Τέτοια τρόφιμα είναι τα μούρα, το πράσινο τσάι, τα φασόλια, τα φυλλώδη και χρωματιστά λαχανικά και φρούτα, καθώς επίσης και τα καρύδια. 0 καφές είναι και αυτός πλούσιος σε αντιοξειδωτικά.

ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΨΑΡΙΩΝ

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα που υπάρχουν στα ψάρια κάνουν καλό στην υγεία και στο δέρμα σας. Το γιαούρτι και τα φασόλια είναι επίσης ευεργετικά για την υγεία και την ευημερία σας. Απλά προσθέστε τα στη διατροφή σας και θα δείτε τα καταπληκτικά αποτελέσματα.

ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ: ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΑΦΘΟΝΟ ΝΕΡΟ
Αν και δεν υπάρχουν πολλά τεκμήρια για τα αντιγηραντικά οφέλη του, το πόσιμο νερό είναι μια πολύ καλύτερη επιλογή από άλλα ροφήματα.

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΣΑΣ

Τα λαχανικά περιέχουν αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα πιο σημαντικά είναι τα φυλλώδη λαχανικά, τα οποία πρέπει να συμπεριλάβετε στο μενού σας, καθώς βο-ηθούν να αποφύγετε τον κίνδυνο εμφάνισης ασθενει-ών όπως η καρδιοπάθεια, ο καρκίνος και η υιμηλή αρ-τηριακη πίεση.

ΑΣΚΗΣΗ

Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός, εκτός από την άλλη ή στις διατροφικές συνήθειες, είναι και η ασκηση. Θα πρέπει να αρχίσετε κάποια φυσικά δραστηριότητα ώστε να μειώσετε τις θερμίδες που καταναλώνετε και να νιώθετε περισσότερη ευεξία.

https://www.princelia.com/index.php%3Froute%3Dproduct/product%26product_id%3D68&ved=2ahUKEwi_v7jy5N73AhU1S_EDHbmqDRMQFnoECAgQAQ"  

Princelia-3Lift-plus-24-hour-moisturising-and-lifting-cream

Συντάκτης: Mediatime News
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 14/05/2022 [vid]

 

 

 

 

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο βετεράνων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics