Breaking News
18 Μαΐου 2022

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η Ιόλη Μυτιληναίου στη Μαδρίτη και συγκεκριμένα στην πρώτη της συμμετοχή σε διεθνή αγώνα του Global Champions Tour CSI5* που πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, 13-15 Μαΐου.

Η Ελληνίδα αμαζόνα μαζί με την φοράδα της L’Artiste de Toxandra προκρίθηκαν και πήραν μέρος για πρώτη φορά στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.60μ. και με δύο εκπληκτικές άπταιστες διαδρομές στον κανονικό γύρο και τον αγώνα διαβάθμισης και με χρόνο 44,07 κατέλαβαν την 6η θέση. Στον κανονικό γύρο συμμετείχαν 33 ζεύγη ίππων ιππέων, ενώ στον αγώνα διαβάθμισης συμμετείχαν 10 κορυφαίοι ιππείς και αμαζόνες, με την 24χρονη Ολλανδέζα Sanne Thijssen και τον Con Quidam RB να κατακτούν με πολύ καλό χρόνο, 39,15 τη νίκη.

Στον ίδιο αγώνα με το άλλο της άλογο, τη La Perla vd Heffink, κατέλαβε επίσης μία 3η θέση σε αγώνισμα ύψους 1.45. με επίσης διπλή άπταιστη διαδρομή.

Σε άλλους διεθνείς αγώνες υπερπήδησης εμποδίων και συγκεκριμένα στο CSI2*-W στο Samorin της Σλοβακίας ο Άγγελος Τουλούπης, λίγο πριν από τη συμμετοχή του στο Athens Equestrian Festival 2-5 Ιουνίου στο Μαρκόπουλο, συνέχισε τις πολύ καλές φετινές εμφανίσεις του με τον Lord Mexx. Στο αγώνισμα Grand Prix ύψους 1.45μ. ο Έλληνας αθλητής κατέλαβε την 7η θέση σε σύνολο 40 αθλητών.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Το Ηράκλειο θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τζούντο βετεράνων

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics