Breaking News
25 Μαΐου 2022

Έφτασε η ώρα για τους αγώνες, που θ’ αναδείξουν τον πρωταθλητή Ελλάδας στην Α1 εθνική κατηγορία ανδρών για την περίοδο 2021-2022.

Τα εξ αναβολής πλέι οφ για τις θέσεις 1-4 γίνονται στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαΐου και οι «μάχες» για το στέμμα εκτοξεύουν το ενδιαφέρον. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που είχαν την 1η θέση στους ομίλους τους, ο ΑΣ Πέρα Αθηνών και ο ΟΕΑ Ρεθύμνου, οι οποίοι κατέκτησαν αντίστοιχα τη 2η θέση, βρίσκονται στο τελικό στάδιο και κυνηγούν την κορυφή. Με δεδομένο μάλιστα, ότι Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός είναι τα πρώτα φαβορί, ενώ όλες οι ομάδες έχουν και σπουδαίους ξένους παίκτες στις τάξεις τους, μοιάζουν εγγυημένα το πλούσιο θέαμα και οι συναρπαστικές αναμετρήσεις. Στις κερκίδες θα βρεθούν φίλαθλοι μόνο με προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν από τα σωματεία και την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Όλος ο κόσμος βεβαίως θα έχει τη δυνατότητα να δει τη διήμερη δράση από τις οθόνες των υπολογιστών. Τα λινκ και οι ώρες των ζωντανών μεταδόσεων της Τετάρτης είναι Ολυμπιακός-Ρέθυμνο 16:45 https://youtu.be/ymbKhR7bpZ0, Πέρα Αθηνών-Παναθηναϊκός 18:45 https://youtu.be/srf1nUO-seE και της Πέμπτης αγώνας για θέσεις 3-4 13:15 https://youtu.be/NUM_4VZNVYY και τελικός 15:45 https://youtu.be/uqbKrHSCn1s.

Ο Ολυμπιακός και το Πέρα είχαν αγωνιστεί στο 1ο γκρουπ και είχαν καταλάβει τις δύο πρώτες θέσεις με 16 και 13 βαθμούς αντίστοιχα. Ο Παναθηναϊκός και το Ρέθυμνο ήταν στο 2ο γκρουπ και κάλυψαν επίσης τις δύο κορυφαίες θέσεις με 16 και 13 βαθμούς αντίστοιχα. Τα πλέι οφ της πρώτης 4άδας ήταν να γίνουν τέλη Ιανουαρίου, αλλά είχαν αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στον Ολυμπιακό και το Πέρα.

Τα δύο πρώτα φαβορί της Α1, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, αναμετρήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και σε απόλυτα ισορροπημένη αναμέτρηση είχαν αναδειχτεί νικητές οι Πειραιώτες με 3-2. Τότε, οι παραδοσιακοί αντίπαλοι είχαν στη σύνθεσή τους από έναν ξένο, δίπλα στους πολύ δυνατούς Έλληνες αθλητές, στο πρωτάθλημα όμως αναμένεται να επιστρατεύσουν κι άλλα «όπλα». Έχουν συνεργασία με αθλητές διεθνούς κλάσης και υψηλών διακρίσεων σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός με τον Ρώσο Αλεξάντερ Σιμπάεφ, τον Κροάτη Τόμισλαβ Πουκάρ και τον Πορτογάλο Ζοάο Μοντέιρο, ο Παναθηναϊκός με τον Πολωνό Γιακούμπ Ντίγιας και τον Κροάτη Αντρέι Γκάσινα. Οι δύο τελευταίοι δεν έχουν συμμετοχή έως τώρα με το αθηναϊκό σωματείο.

Μαζί με τους εξαιρετικούς Έλληνες αθλητές τους είχαν και το Πέρα με το Ρέθυμνο σημαντική βοήθεια από το εξωτερικό. Το Πέρα με τα 18 πρωταθλήματα Ελλάδας ανδρών στηρίχτηκε και στον διεθνή Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ από την Ταϊλάνδη. Το φιλόδοξο Ρέθυμνο, που ουσιαστικά αγωνίζεται πρώτη χρονιά στην ιστορία του στην Α1 δεδομένου ότι ακυρώθηκε η περσινή διοργάνωση, χρησιμοποίησε στην πρώτη φάση τους Γάλλους Πολ Γκοζί, Νταμιέν Προβόστ και τονΒούλγαρο Ντάνιελ Ιβάνοφ. Το Πέρα και το Ρέθυμνο θα κοιτάξουν χωρίς άγχος να γίνουν ανταγωνιστικοί στους ημιτελικούς και να κυνηγήσουν την έκπληξη.

Το πρόγραμμα:

Την Τετάρτη 25/05:

Στις 17:00

Ολυμπιακός-Ρέθυμνο

Στις 19:00

Πέρα Αθηνών-Παναθηναϊκός

Την Πέμπτη 26/05:

Στις 13:30

Μικρός τελικός με τους ηττημένους των ημιτελικών

Στις 16:00

Μεγάλος τελικός με τους νικητές των ημιτελικών

Το τέλος του πρωταθλήματος θα το ακολουθήσει επί τόπου η απονομή των επάθλων στις τρεις πρώτες ομάδες.

Διαβάστε επίσης

 Με ενθουσιασμό χειροκρότησαν οι φίλαθλοι της ιππασίας τους Πρωταθλητές 2022

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics