Breaking News
26 Μαΐου 2022

Παναιτωλικός: Στις 30 Μαΐου η εκδίκαση της υπόθεσης για το ματς με τον ΟΦΗ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ


Η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου στις 17:00 από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ θα εκδικάσει την υπόθεση του Παναιτωλικού στις 30 Μαΐου στις 17:00. Η αρχική ημερομηνία για την εκδίκαση της υπόθεσης ήταν στις 25 του μήνα, ωστόσο υπήρξε αναβολή, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί για την επόμενη εβδομάδα.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Αγρινίου θα βρεθεί ενώπιον της Επιτροπής για το ζήτημα που έχει προκύψει από τον αγώνα με τον ΟΦΗ και υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού σε περίπτωση που κριθεί ένοχη.

Η βαθμολογία των playouts της Super League Interwetten δεν έχει επικυρωθεί, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πίσω και τα μπαράζ ανόδου. Όποια απόφαση και να παρθεί δεν θα είναι τελεσίδικη καθώς υπάρχει και δεύτερος βαθμός σε περίπτωση έφεσης.

sport24.gr

Διαβάστε επίσης

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

ΟΦΗ - η πρώτη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα που προστίθεται στην οικογένεια της Iterpro

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics