Breaking News
26 Μαΐου 2022

ΝΟ Χανίων και ΟΦΗ “παίζουν” για την άνοδο στην Α1 γυναικών

 

Ναυτικός Ομιλος Χανίων και ΟΦΗ έχουν μια μεγάλη πρόκληση μπροστά τους, καθώς το επόμενο τριήμερο διεκδικούν την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία πόλο γυναικών.
KTEO Κρήτης
Μάλιστα το πρώτο παιχνίδι είναι μεταξύ τους και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 10:30 το βράδυ στο κολυμβητήριο Αλίμου όπου και θα πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια.

Ο Ολυμπιακός Αλίμου και ο ΓΣ Περιστερίου είναι οι άλλες δύο ομάδες που διεκδικούν τις δύο προνομιούχες θέσεις για άνοδο στην Α1.

Ο ΝΟ Χανίων (φωτ.) φιλοδοξεί να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην κορυφαία κατηγορία πόλο γυναικών, ενώ ο ΟΦΗ φιλοδοξεί αυτό να το πετύχει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σε ό,τι αφορά τον ΝΟ Χανίων η αποστολή η αποστολή για τον προπονητή Γιώργο Κατσουλάκη είναι η εξής: Μυλωνάκη, Κουκουράκη, Μαστρωμανώλη, Καραβάνου, Φουράκη, Κουνδουράκη, Σαραβελάκη, Μαυρέλου, Καραδάκη, Μπαλωμενάκη, Ζαχαράκη, Πενταράκη, Κυριακοπούλου, Γλυνιαδάκη, Χατζάκη.

 

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

1η αγωνιστική – Παρασκευή 27 Μαΐου
21:30 Ολυμπιακός Αλίμου-ΓΣ Περιστερίου
22:30 ΝΟ Χανίων-ΟΦΗ

2η αγωνιστική – Σάββατο 28 Μαΐου
19:30 Ολυμπιακός Αλίμου-ΟΦΗ
21:00 ΝΟ Χανίων-ΓΣ Περιστερίου

3η αγωνιστική – Κυριακή 29 Μαΐου
17:30 ΓΣ Περιστερίου-ΟΦΗ
18:45 ΝΟ Χανίων-Ολυμπιακός Αλίμου
Athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 26/05/2022 [vid]

 

 

 

 

Η εκδίκαση της υπόθεσης του Παναιτωλικού για το ματς με τον ΟΦΗ θα πραγματοποιηθεί στις 30 Μαΐου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics