Breaking News
07 Ιουνίου 2022

Beach Volley: Στην Ολλανδία οι Αντωνακάκη, Περδικάκη για το Ευρωπαϊκό



Στην Ολλανδία θα μεταβούν αύριο Τετάρτη (08/06) η Γεωργίνα Αντωνακάκη και η Ιωάννα Περδικάκη για να αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley Κ22.

Η Ηρακλειώτισσες αθλήτριες Γεωργίνα Αντωνακάκη και η Ιωάννα Περδικάκη κατέκτησαν το Athens Golden Cup στην πλατεία Συντάγματος στο πλαίσιο του πανελληνίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ!

Το δελτίο τύπου της ομοσπονδίας (ΕΟΠΕ) αναφέρει σχετικά:

«Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Athens Golden Cup στη πλατεία Συντάγματος, οι αναπτυξιακές Εθνικές μας ομάδες ταξιδεύουν στην Ολλανδία, εκεί όπου θα αγωνιστούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Beach Volley Κ22.

Τη χώρα μας στα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν οι νικήτριες του πρώτου τουρνουά Masters του σιρκουί 2022, οι Κρητικοπούλες Γεωργίνα Αντωνακάκη και Ιωάννα Περδικάκη, ενώ στα αγόρια οι Θεσσαλονικείς Αλέξανδρος Κουρτίδης και Παναγιώτης Βογιατζόγλου.

Τα αγόρια μαζί με τον προπονητή τους Δημήτρη Νιώπα βρίσκονται ήδη στη πρωτεύουσα της Ολλανδίας, όπου στη περιοχή Vlissingen και Bilthoven θα διεξαχθούν οι αγώνες από αύριο 7 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου. Κουρτίδης και Βογιατζόγλου θα ξεκινήσουν τους αγώνες τους την Τετάρτη 7/6.

Οι Κρητικές Αντωνακάκη, Περδικάκη θα ταξιδέψουν για την Ολλανδία το πρωί της Τετάρτης μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Τίε Σαντάνα.»

ekriti.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 07 Ιουνίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Δύο αλλαγές στην κορυφή στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης του Ιουνίου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics