Breaking News
21 Ιουνίου 2022

Δυνατά καρφιά στην άμμο για τα κορίτσια του ΟΦΗ σε μεγάλες διοργανώσεις Βeach Volley (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

Σε υψηλό επίπεδο στέκονται δυο αθλήτριες του ΟΦΗ, που εκπροσωπούν το σύλλογο σε μεγάλες διοργανώσεις Beach Volley που διεξάγονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος.

Το δίδυμο του ΟΦΗ Αθηνά Γεωργοπούλου και Ροδάνθη Μαριάτου-Μεταξά, έφτασε μια ανάσα απο τον τελικό, στο μεγάλο τουρνουά Beach Volley Thessaloniki Grand Slam, που έγινε στην πλατεία Αριστοτέλους, παρουσία πλήθους κόσμου στις εξέδρες.

Μετά απο ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, γνώρισαν την ήττα στον ημιτελικό (2-1), απο τις Βασιλική Ματιάδη με την Ιωάννα Παρισάκη, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι διαφήμιση του Beach Volley που κριθηκε στο ται-μπρέικ με 18-16 ( τα σετ: 21-19, 22-20, 18-16).

Οπως τονίζει η Αθηνά Γεωργοπούλου, αρχηγός (πασαδόρος) της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, «χάναμε 8-3 και 13-9 και το γυρίσαμε. Φτάσαμε πολύ κοντά στον τελικό αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να πάμε στον τελικό, αλλά κρίθηκε στην λεπτομέρεια. Ετσι, όπως πήγε το παιχνίδι, όποια ομάδα δεν έπαιρνε την πρόκριση, θα ήταν στεναχωρημένη».

Οι Γεωργοπούλου και Μαριάτου έχουν κάνει δυνατή παρουσία σε όλα τα μεγάλα τουρνουά beach volley που έχουν αγωνιστεί αυτό το καλοκαίρι.

Στην Σύρο πήραν την 3η θέση, στο Ωραιόκαστρο επίσης την 3η θέση, στην Αθήνα στην πλατεία Συντάγματος, την 9η θέση.

Για τα επόμενα τουρνουά, σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος, η Αθηνά Γεωργοπούλου, τονίζει ότι «παιχνίδι με παιχνίδι, τουρνουά, με τουρνουά βρίσκουμε ρυθμό. Στόχος μας είναι τα τελικά στον Άγιο Νικόλαο 23-31 Ιουλίου».

Nα σημειωθεί ακόμη ότι οι δυο αθλήτριες του ΟΦΗ Γεωργοπούλου-Μαριάτου έχουν επιλεγεί από τον Ομοσπονδιακό προπονητή beach volley Tie Santana να συμμετέχει στο VW BEACH PRO TOUR 2022 - IOS MEN & WOMEN FUTURES το οποίο διοργανώνεται από την CEV και θα γίνει στην Ιο το διάστημα 29/6-2/7/22.

 Διαβάστε επίσης

ΟΦΗ 21/6/87 – 21/6/22! Πέρασαν 35 χρόνια από την κορυφαία στιγμή της ιστορίας μας

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics