Breaking News
24 Ιουνίου 2022

Δεύτερο μετάλλιο η Περάκη στο ευρωπαϊκό του Πόζναν

 

Το δεύτερο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που φιλοξενείται στο Πόζναν της Πολωνίας πανηγυρίζει η Γεωργία Περάκη!
KTEO Κρήτης
Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων αναδείχτηκε στην 3η θέση στη σκυταλοδρομία 4×100μ. διπλά πέδιλα μαζί με τους Βαγγέλη Καρδάκο, Κατερίνα Μανιάτη και Γιώργο Καλτσουκαλά, σημειώνοντας επίδοση 3:07.94, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο που κατακτά η Περάκη στη διοργάνωση, επιβεβαιώνοντας και πάλι τις μεγάλες της δυνατότητες.

Η Ελλάδα τερμάτισε στην 3η θέση πίσω από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ουγγαρία, που σημείωσε χρόνο 3:05.65 ενώ το ασημένιο μετάλλιο πήγε στην Ιταλία με 3:06.62.

Να σημειωθεί πως από την Παρασκευή και μέχρι το τέλος της διοργάνωσης θα βρίσκεται στο Πόζναν ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Ηλίας Καλαμαρίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια τόσο της Περάκη στα υπόλοιπα αγωνίσματα όσο και των υπολοίπων αθλητών της ελληνικής αποστολής.

Ακολουθεί η ενημέρωση της ΚΟΕ για τη 2η μέρα της παρουσίας της ελληνικής ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα:

 

Τρία ακόμα μετάλλια, από τα οποία το ένα ασημένιο και τα άλλα δύο χάλκινα, πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους κατά τη διάρκεια των τελικών της δεύτερης ημέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων / Νεανίδων, στο Πόζναν της Πολωνίας, την Πέμπτη (23/6) το βράδυ, οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες. Συγκεκριμένα.

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Απόστολος Λαμπαδάρης στον τελικό των 200 μ. επιφάνεια με χρόνο 1.24.23, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ Νέων.

Η Γιολάντα Καπέρδα, εξάλλου, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 200 μ. διπλά πέδιλα Νεανίδων με 1.49.70. Στο ίδιο αγώνισμα η Κατερίνα Μανιάτη τερμάτισε 4η στον τελικό με 1.49.81.

Χάλκινη και η μικτή ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. διπλά πέδιλα Νέων / Νεανίδων με τον Βαγγέλη Καρδάκο, την Κατερίνα Μανιάτη, τη Γεωργία Περάκη και τον Γιώργο Καλτσουκαλά, με επίδοση 3.07.94, που καταρρίπτει το πανελλήνιο ρεκόρ.

Οι αγώνες συνεχίζονται αύριο Παρασκευή, το πρωί με τους προκριματικούς και το απόγευμα με τους τελικούς.

 Διαβάστε επίσης

Ο καιρός σήμερα 24/06/2022 [vid]

 

 

 

 

Χάλκινο μετάλλιο οι έφηβοι στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, 4η θέση για παίδες και κορασίδες

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics