Breaking News
17 Ιουλίου 2022

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

*Σε απασχολεί κάτι στα ερωτικά, επαγγελματικά ή οικονομικά σου και χρειάζεσαι προσωπική αστρολογική πρόβλεψη; Για προσωπικό ραντεβού με την Λίτσα Πετρίδη: 6980693904

Κριός
Νωρίς σήμερα είναι καλή ιδέα να προσέχεις πολύ βιαστικές ή επικριτικές επικοινωνίες. Φυσικά δεν γίνεται να ελέγχεις τι ερμηνεύουν οι άλλοι. Και οι αληθινοί φίλοι και οι υποστηρικτές, σου δημιουργούν το αίσθημα της αμφιβολίας. Εάν είναι δυνατόν κάνε ένα διάλειμμα ή ρίξε τους ρυθμούς σου προκειμένου να ανακτήσεις τον προσανατολισμό σου. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής και ο Ήλιος ενώνονται βοηθώντας σε να δεις τους στόχους καριέρας και της ζωής σου πιο ξεκάθαρα και υπεύθυνα.

Ταύρος
Μπορεί να υπάρξουν κάποιες επιπλοκές με τις επικοινωνίες το πρώτο μισό της ημέρας. Ίσως αποφασίσεις να αποφύγεις να πας σε περιοχές που εύκολα παρερμηνεύονται. Η ενέργεια μπορεί να είναι χαμηλή σε σημεία αλλά μπορεί να σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να έρθεις πιο κοντά στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Καθώς η μέρα προχωρά δίνεις περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, τις ιδέες και τις ειδήσεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των επικοινωνιών σου και οι ιδέες σου μπορούν να ανθίσουν.

Δίδυμοι
Η ανάγκη για συνέπεια και οικοδόμηση της δύναμης σου είναι ξεκάθαρη με τον Ήλιο και τον Ερμή στον τομέα των πόρων σου αυτές τις μέρες. Ωστόσο η σημερινή μέρα μπορεί να ξεκινήσει με δύσκολη ενέργεια όσον αφορά στα χρήματα, τα ταλέντα και τους πόρους. Στην πραγματικότητα μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις σχετικά με τα οικονομικά, τις απόψεις και πεποιθήσεις. Αυτή η ασάφεια μπορεί να εξυπηρετήσει έναν χρήσιμο σκοπό καθώς η επιβράδυνση μπορεί να στρέψει την προσοχή σου σε πράγματα που έχεις παραβλέψει.

Καρκίνος
Οι ενέργειες σήμερα σε βοηθούν να συγκεντρώσεις τις σκέψεις σου και να διαμορφώσεις τα σχέδια σου. Μπορεί να υπάρχουν εμπόδια, μια μικρή οπισθοδρόμηση ή μια καθυστέρηση για τη διαχείριση πρώτα, αλλά μπορεί να σε κάνει να προσπαθήσεις περισσότερο βοηθώντας σε μακροπρόθεσμα. Οι ανησυχίες για μια σχέση ή οι απαιτήσεις από τους άλλους μπορούν να αποσπούν την προσοχή και οι ανησυχίες να χρειάζονται αντιμετώπιση, αλλά μην τις αφήσεις να εξαντλήσουν την ενέργεια σου.

Λέων
Μπορεί να υπάρξουν αμφιβολίες ή αόριστες ανησυχίες νωρίς σήμερα και μπορούν να σε εμποδίσουν να προχωρήσεις. Ωστόσο αυτό μπορεί να είναι καλό, καθώς μπορεί να χρειαστείς λίγο περισσότερο χρόνο για να διορθώσεις τα πράγματα. Κάποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει με τις πρόσφατες επιλογές σου ή θα μπορούσες να νιώσεις πίεση να λύσεις ένα πρόβλημα, όταν ίσως είναι καλύτερο να πάρεις μια ανάσα και να περιμένεις. Η μέρα προχωρά με λιγότερη πίεση και ανησυχία και μπορείς να απολαύσεις τον έρωτα και το φλερτ.

Παρθένος
Μπορεί νωρίς σήμερα να αντιμετωπίσεις την πιο επικριτική ή γκρινιάρα πλευρά των άλλων κοντά σου και η αναποφασιστικότητα μπορεί επίσης να παίξει με τη διάθεση σου. Προσπάθησε να μη συμπεριφέρεσαι υπερβολικά αμυντικά γιατί αυτό δεν θα σε βοηθήσει. Προσπάθησε επίσης να επιβραδύνεις και να σκεφτείς προτού μιλήσεις. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Ερμή σε βοηθά να απολαύσεις ένα σχέδιο ή μια φιλία. Ίσως καταλήξεις σε μια πληρέστερη κατανόηση ενός μακροχρόνιου ζητήματος.

Ζυγός
Νωρίς σήμερα είναι καλή ιδέα να προσέξεις τα λόγια σου. Φυσικά και δεν μπορείς να ελέγξεις τι καταλαβαίνουν οι άλλοι. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής και ο Ήλιος ενώνονται βοηθώντας σε να δεις τους στόχους καριέρας και της ζωής σου ή τα επαγγελματικά θέματα και τις ευθύνες πιο ξεκάθαρα. Οι απόψεις σου είναι πιο ισορροπημένες και λογικές και παρόλο που αυτή η προοπτική μπορεί να μη λαμβάνει υπόψη όλα τα πράγματα είναι πολύτιμη.

Σκορπιός
Μικρές αλλά ενοχλητικές επιρροές νωρίς σήμερα μπορεί να αμφισβητήσουν την αντίληψη σου. Μπορεί να υπάρξουν εντάσεις που περιστρέφονται γύρω από απόψεις και ιδέες ή καθυστερήσεις στη μεταφορά. Προσπάθησε να κοιτάξεις πέρα από τις λέξεις που έχεις επιλέξει και να δεις τις προθέσεις πίσω από την επικοινωνία. Καθώς η μέρα προχωρά ο Ερμής και ο Ήλιος ευθυγραμμίζονται στον τομέα του πνεύματος σου φέρνοντας περισσότερη διαύγεια. Οι συζητήσεις, τα νέα και οι σκέψεις μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις παρανοήσεις επιτρέποντας σου τελικά να κάνεις συγκεκριμένα έργα.

Τοξότης
Μπορεί να θέλεις να βυθιστείς σε μια επιδίωξη σήμερα αλλά οι πρακτικές ευθύνες που χρειάζονται άμεση προσοχή δεν στο επιτρέπουν. Ωστόσο αυτό το σύντομο μπλοκάρισμα μπορεί να ενισχύσει την αποφασιστικότητα σου να επιλύσεις προβλήματα. Ίσως είναι καλύτερο να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να κάνεις ένα διάλειμμα για ξεκούραση που έχεις ανάγκη. Ο ερωτικός σύντροφος σου προσπαθεί να αποσπάσει το ενδιαφέρον σου ίσως με λίγο υπερβολικό τρόπο. Εάν είσαι μόνη, νέες και παλιές γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη μέρα σου.

Αιγόκερος
Μπορεί να είναι δύσκολο να πάρεις μια σταθερή απόφαση νωρίς σήμερα κάτι που πιθανότατα αντανακλά κάποια έλλειψη εμπιστοσύνης σε αυτό που κάνεις ή το που πηγαίνεις. Βάλε στόχο να αποκτήσεις τον προσανατολισμό σου. Τα οικονομικά μπορεί να χρειάζονται μια πιο προσεκτική ματιά και η ανησυχία είναι χρήσιμη μόνο εάν σε παρακινήσει να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Μπορεί επίσης να υπάρξει μια παρεξήγηση ή μια μικρή αποσύνδεση, αλλά αυτό μπορεί τελικά να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κατανόηση όσο ενοχλητικό κι αν είναι αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος
Νωρίς σήμερα οι ρουτίνες μπορεί να υποφέρουν λίγο λόγω αναποφασιστικότητας, ανησυχίας ή περιορισμένου χρόνου. Τα συναισθήματα ή η ένταση μπορεί να επηρεάσουν την επικοινωνία. Η υπερβολική σημασία στις λεπτομέρειες ή στα γεγονότα μπορεί να κρύψει την ευρύτερη εικόνα. Ο δρόμος προς τους στόχους σου είναι απίθανο να είναι μια ευθεία γραμμή αυτή τη στιγμή. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα ένα θέμα εργασίας ή υγείας μπορεί να ξεκαθαρίσει καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται.

Ιχθείς
Μερικά προβλήματα επικοινωνίας ή καθυστέρησης είναι πιθανά στο πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να αισθανθείς παρεξηγημένη ή να παρερμηνεύσεις ακούσια τον εαυτό σου με το να μη μιλήσεις για κάτι ή να μιλήσεις για κάτι πρόωρα. Κάνε προσαρμογές και βελτιώσεις αντί για σαρωτικές αλλαγές για καλύτερα αποτελέσματα. Η εμπιστοσύνη είναι πιθανό να επιστρέψει μόλις εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και μπορεί να υπάρξουν κάποιες δοκιμές και σφάλματα μέχρι τότε.
tlife.gr

Διαβάστε επίσης\

Τα κορίτσια του ΝΟΧ να κατακτούν το χρυσό μεταλλίο στο αγώνισμα του Highlight

 

 

 

 

Σήμερα 16 Ιουλίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics