Breaking News
14 Αυγούστου 2022

Φιλική τεσσάρα του ΟΦΗ στην Επισκοπή και τώρα... Ατρόμητος


Mε τον καλύτερο τρόπο «έκλεισε» την προετοιμασία του ΟΦΗ καθώς επικράτησε με 4-0 της Επισκοπής Χανίων στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην πρόβα τζενεράλε ενόψει της 1ης αγωνιστικής της Super League 1.
ΟΦΗ-Επισκοπή 4-0

Ο ΟΦΗ επικράτησε με 4-0 της Επισκοπής Χανίων στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ενόψει της πρεμιέρας της Super League, με τον Νίκο Νιόπλια να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα και για τους νέους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν στην ομάδα.
Σκόρερ για τους γηπεδούχους ο Νέιρα, ο Τσιλιανίδης ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και ο Φαν Ντούινεν. Θετικό ντεμπούτο για τον Ντίκο, που δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις 30 δευτερόλεπτα από το σφύριγμα της έναρξης ο Νέιρα έπειτα από πάσα του Τοράλ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 7ο λεπτό ο Μαρινάκης, έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα η Επισκοπή έκανε αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο όταν ο Αμπάφου σούταρε αλλά ο Στίβενς μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα.
Στο 12’ ο Ντίκο λίγο έλειψε να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του ΟΦΗ, όμως ο τερματοφύλακας της Επισκοπής του είπε «όχι». Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Ντίκο, μοίρασε την ασίστ στον Τσιλιανίδη, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στο 26’ ο Τσιλιανίδης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 3-0 για τον ΟΦΗ, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος ο Νίκος Νιόπλιας θέλησε να δοκιμάσει κι άλλα σχήματα, γεγονός που οδήγησε τον ΟΦΗ να κατεβάζει ρυθμούς. Η πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου έφερε και το γκολ για τον ΟΦΗ στο 61’ με τον Φαν Ντούινεν να βρίσκει δίχτυα πέντε λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, γράφοντας το 4-0 το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Στίβενς, Μαρινάκης (46’ Ουές), Μπαλογιάννης (46’ Toρνάρισον), Βούρος, Γιόχου (56’ Γιαννούλης), Μεγιάδο, Ντιουσέ (56’ Αποστολάκης), Τοράλ (56’ Φαν Ντούινεν), Νέϊρα, Ντίκο (46’ Μπουζούκης), Τσιλιανίδης
Επισκοπή (Nταρίλ Γουίλαρντ): Καλογεράκης (53’ Ψαρράς), Κεφαλάς, Κρίκλοου (55’ Τσιλεδάκης),Λάμτσε, Νίκολι (55’ Σταθόπουλος), Πετράκης (Kώτσιος 43’), Σαμούρκοσάβι, Ουοττάρα (78’ Eνουαντζάνγκνα), Άλεν, Τάτσης (78 Σουλεϊμάν), Αμπάφου.

sport-fm.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Πρωταθλητής Ευρώπης στους έφηβους άρσης βαρών ο Κωνσταντίνος Λαμπρίδης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics