Breaking News
16 Αυγούστου 2022

Αγκαλιά με την ελληνική σημαία ο τερματισμός της Ντρισμπιώτη – Η αγκαλιά και τα δάκρυα χαράς 

 

Η μοναδική στιγμή που η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου με την ελληνική σημαία θα μείνει χαραγμένη στις καρδιές όλων των Ελλήνων. – Η τρυφερή αγκαλιά και το φιλί με τον σύζυγό της.

Η κορυφαία Ελληνίδα βαδίστρια στα τελευταία χιλιόμετρα, έχοντας μεγάλη διαφορά από τις αντιπάλους της πήρε την ελληνική σημαία, την κρέμασε στους ώμους της και έτρεξε μέχρι τον τερματισμό στην Βαυαρική πρωτεύουσα. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε ηλικία 38 ετών «έγραψε ιστορία» καθώς με 2:47:00 κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της Ελλάδας, και πρώτο στο άθλημα σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Ευρώπης αμέσως μετά τον τερματισμό της «πνίγηκε» στην αγκαλιά του συζύγου της, και ξέσπασε σε κλάματα, βγάζοντας έτσι όλη την ένταση της κορυφαίας στιγμής της καριέρας της.

Δείτε τον συγκλονιστικό τερματισμό.

onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Απόστολος Χρήστου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο στη Ρώμη

 

 

 

 

Σήμερα 15 Αυγούστου γιορτάζουν

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics