Breaking News
16 Αυγούστου 2022

Μίλτος Τεντόγλου: Live Streaming o τελικός του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου

 

Μίλτος Τεντόγλου: Παρακολουθήστε σε live streaming τον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.

Ο Μίλτος Τεντόγλου δίνει τη δική του μάχη για ένα μετάλλιο στον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.

 Ο κάτοχος του τίτλου από την προηγούμενη διοργάνωση θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του, αλλά και όπως ο ίδιος έχει πει να πετύχει ρεκόρ διοργάνωσης, το οποίο είναι στα 8,47 μέτρα.

Δείτε ΕΔΩ τον τελικό του μήκους και την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου

 Νωρίτερα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 2:47:00 στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που διεξάγεται στο Μόναχο.

Η Ελληνίδα βαδίστρια με σωστή τακτική, κυριάρχησε απόλυτα στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Odeonsplatz μία από τις κεντρικότερες πλατείες του Μονάχου και την Professor Huber Platz καθώς βρέθηκε στην πρώτη τριάδα που οδηγούσε τη κούρσα μέχρι να «αποκοπεί» στο 18ο χλμ και κατάφερε να κατακτήσει τελικά το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα στη Βαυαρική πρωτεύουσα.

Σχεδόν ένα μήνα μετά την εξαιρετική παρουσία της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Όρεγκον και την 4η θέση, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με μια συγκλονιστική εμφάνιση.
onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

H Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics