Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2022

Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας: Προκρίσεις ως πρώτοι Ντούσκος, Παπακωνσταντίνου

 

Προκρίθηκαν ως πρώτοι στα προημιτελικά Στέφανος Ντούσκος και Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

Ελπιδοφόρα ξεκίνησε η ελληνική παρουσία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας που άρχισε σήμερα, Κυριακή (18/9), στο Ρατσίστε της Τσεχίας, με δύο άνετες προκρίσεις.

Ο Στέφανος Ντούσκος προκρίθηκε απευθείας στα προημιτελικά του σκιφ. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης στο Τόκιο, τερμάτισε πρώτος στην προκριματική σειρά του, με χρόνο 06:55.30.

- 1:57α
Από τη σειρά του Γιαννιώτη σκιφίστα προκρίθηκαν επίσης απευθείας, ως 2ος ο Καναδός Τρέβορ Τζόουνς (06:58.41) και ως 3ος ο Ιρλανδός Μπράιαν Κολς (06:59.99).

Πρώτος πέρασε τη γραμμή του φίνις ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου στην προκριματική σειρά του. Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο σκιφ ελαφρών βαρών τερμάτισε σε 06:54.00 και πήρε την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του αγωνίσματος.

Ο Σιντ Αλίν Μπουντίνα από την Αλγερία ήταν 2ος (07:08.54), την τρίτη θέση κατέλαβε ο Νορβηγός Όσκαρ Σόενταλ (07:14.07) και την 4η ο Μοχάμεντ Αλ Καφάτζι από το Ιράκ (07:16.36).

Και αυτοί οι τρεις εξασφάλισαν την απευθείας πρόκριση στα προημιτελικά του σκιφ ελαφρών βαρών από την 3η προκριματική σειρά, καθώς στα προημιτελικά προκρίνονται οι τέσσερις πρώτοι κάθε προκριματικής σειράς.

Δεύτερη ευκαιρία για πρόκριση στα ημιτελικά του σκιφ ελαφρών βαρών θα έχει η Ζωή Φίτσιου, στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Η Ελληνίδα κωπηλάτρια τερμάτισε στην 4η θέση της προκριματικής σειράς της με χρόνο 07:46.31 κι ενώ την απευθείας πρόκριση εξασφάλιζε μόνο η πρώτη. Από τη σειρά της Φίτσιου, την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση εξασφάλισε η Νεοζηλανδή Τζάκι Κίντλ με χρόνο 07:34.14.

onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Τους αφανείς ήρωες του ρεπορτάζ, τους φωτορεπόρτερ και τους εικονολήπτες τίμησε ο ΠΣΑΤ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics