Breaking News
01 Οκτωβρίου 2022

Το συγκινητικό μήνυμα του ΟΦΗ σε Εργοτέλη: «Σεβασμός και δύναμη στον συντοπίτη μας»

 

Το συγκινητικό μήνυμα του ΟΦΗ σε Εργοτέλη: «Σεβασμός και δύναμη στον συντοπίτη μας»

Σε μία πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε ο ΟΦΗ καθώς στάθηκε στο πλάι του Εργότελη μετά την ανακοίνωση πως δεν θα αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες τη νέα σεζόν.
Η ανακοίνωση του Εργοτέλη πως αποχωρεί από τις εθνικές κατηγορίες είναι κάτι που... ήχησε δυνατά στο ελληνικό ποδόσφαιρο λόγω της ιστορίας του κλαμπ.

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter όπου με ανάρτησή του, στάθηκε δίπλα στην κρητική ομάδα.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Η δύναμη να συνεχίζεις παρά τις δυσκολίες, η δύναμη να αντέχεις, είναι το βασικότερο στοιχείο του νικητή! (Wynn Davis)

Σεβασμός και δύναμη στον συντοπίτη μας, Εργοτέλη»
gazzetta.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 01/10/2022 [vid]

 

 

 

Για δεύτερη χρονιά ο Φώτης Ζησιμόπουλος τερμάτισε πρώτος στο «Σπάρταθλον»

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics