Breaking News
01 Οκτωβρίου 2022

Παραμένει στον προεδρικό θώκο ο Γιάννης Κρητικός.

 

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΠΑΝΟΜ και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, μία από τις μεγαλύτερες της ιστορίας, κάτι που γέμισε με ικανοποίηση τους «κιτρινόμαυρους».

Δημιουργείται, έτσι, ένα δυνατό σχήμα, με επικεφαλής τον Γιάννη Κρητικό, το οποίο έχει ως στόχο να «αναγεννήσει» το ιστορικό σωματείο. Στη διαδικασία πήραν μέρος και άνθρωποι των ακαδημιών, πράγμα σημαντικό αφού και το συγκριμένο κομμάτι είναι αρκετά σημαντικό για τον σύλλογο των Μαλίων.

Το οκταμελές συμβούλιο αποτελούν οι: Γιάννης Κρητικός, Ζαχαρίας Βλαστός, Γιάννης Αργυράκης, Μανώλης Μπελιβανάκης, Μιχάλης Μπελιβανάκης, Παναγιώτης Κρητικός, Δημήτρης Κανέτος και Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο Γιάννης Κρητικός ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βρέθηκαν στις εκλογές και τόνισε ότι έχουν τον πρώτο λόγο για το χτίσιμο αυτής της ομάδας, καθώς μαζί με αυτούς θα φτάσουν τον ΠΑΝΟΜ ένα… σκαλί παραπάνω.

 Grandsport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ από την πλευρά του προχώρησε σε μία πολύ όμορφη κίνηση ,καθώς στάθηκε στο πλάι του Εργότελη

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics