Breaking News
04 Οκτωβρίου 2022

Ο ταλαντούχος κολυμβητής του Ωρίωνα αναχωρεί σήμερα για το Βελιγράδι όπου θα αγωνιστεί στα 5000μ.

 

Αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής ομάδας είναι πλέον ο κολυμβητής του Ωρίωνα Βασίλης Κακουλάκης, ο οποίος θα αγωνιστεί με το εθνόσημο στο Μεσογειακό Κύπελλο Μεγάλων Αποστάσεων που θα γίνει στο Βελιγράδι 6 και 7 Οκτωβρίου. Ο ηρακλειώτης κολυμβητής έχει δείξει τα διαπιστευτήρια του τόσο στις ελληνικές όσο και τις διεθνείς διοργανώσεις ανοικτής θάλασσας και δικαίως έχει κερδίσει θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα καθώς είναι εξελίξιμος και σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει στο άθλημα!

Ο Κακουλάκης είναι ο μοναδικός κολυμβητής από την Κρήτη που θα συμμετάσχει στη διοργάνωση, λαμβάνοντας μέρος στα 5000μ. με στόχο να επιτύχει το καλύτερο δυνατό και γιατί όχι και ένα μετάλλιο. «Είμαι πολύ χαρούμενος που για 2η φορά συμμετέχω με την Εθνική Ομάδα. Έχω προετοιμαστεί πολύ με την προπονήτριά μου, είμαι σε καλή κατάσταση και ο στόχος μου είναι ένα μετάλλιο στο Βελιγράδι», τονίζει στη «Νεά Κρήτη» ο κολυμβητής του Ωρίωνα.
Την ικανοποίηση της για την πορεία του Βασίλη Κακουλάκη δεν κρύβει και η προπονήτρια του Βάνα Μπακούση. «Είναι η 2η φορά που ο αθλητής μας συμμετέχει με την Εθνική ομάδα σε αγώνες του εξωτερικού. Πέρσι έλαβε μέρος στο Πανευρωπαϊκό και τώρα στους Μεσογειακούς. Είναι φέτος νωρίς, όσων αφορά την αγωνιστική χρονιά, αν λάβουμε υπόψιν ότι ο κύκλος μας ξεκινάει το Σεπτέμβριο αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε… Είναι πιο έμπειρος φέτος ,είναι ένας κολυμβητής με πολλές δυνατότητες, μαχητής και θέλει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό», τονίζει η προπονήτρια του Ωρίωνα και συνεχίζει: «Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και να αφήσει το στίγμα του στο χώρο της κολύμβησης τόσο στην Ανοικτή θάλασσα όσο και στην πισίνα. Είναι εργάτης και ακούει. Δύο πράγματα πολύ σημαντικά για οποιοδήποτε αθλητή….»

Ο ταλαντούχος ηρακλειώτης κολυμβητής αναχωρεί σήμερα για τη Σερβική πρωτεύουσα μαζί τον προπονητή της Εθνικής Νίκο Γκέκα και τον τεχνικό σύμβουλο του αθλήματος της ΚΟΕ Σπύρο Γιαννιώτη (αρχηγός αποστολής). Στο Μεσογειακό Κύπελλο θα αγωνιστούν επίσης: η Ελένη Νανούλη (ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ), 5χλμ, Γιάννης Σκαρής (ΝΟΘΑ) 7,5χλμ, και Κωνσταντίνα Μάλαμα (ΗΡΑΚΛΗΣ) 7,5χλμ.
Η Α.Α.Ωρίωνα με ανακοίνωση της εύχεται τα καλύτερα στον αθλητή της αλλά και τα άλλα τρία παιδιά που συμμετέχουν στην αποστολή. «Βασίλη απόλαυσε το!», είναι το μήνυμα του Συλλόγου του Ηρακλείου.

 Από:Πετρούτσου Μαρία
neakriti.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Όλα τα ζώδια 03/10

 

 

 

 

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε κανονικά προπόνηση την επομένη του αγώνα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics