Breaking News
13 Νοεμβρίου 2022

39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας: Μεγάλος νικητής ο Πιτσόλης με τρομερή αντεπίθεση

 

Ο Χαράλαμπος Πιτσόλης είναι ο μεγάλος νικητής του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο.

Η «μάχη» στα τελευταία χιλιόμετρα του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ήταν έντονη, καθώς ο Χαράλαμπος Πιτσόλης διατήρησε τις δυνάμεις του και με αντεπίθεση διαρκείας, κατάφερε να προσπεράσει τον Κώστα Γκελαούζο στο 41ο χιλιόμετρο της διαδρομής.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού έμοιαζε ως το μεγάλο φαβορί, αλλά στα τελευταία χιλιόμετρα εμφάνισε σημάδια κούρασης, τα οποία προέκυψαν έπειτα από την παρουσία του στον Μαραθώνιο του Βερολίνου, πριν από 45 ημέρες.


Αυτό εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Χαράλαμπος Πιτσόλης, ο οποίος στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής, έκανε την ανατροπή, τον προσπέρασε και ήταν αυτός που μπήκε πρώτος στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο και έκοψε το νήμα.

onsports.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 12 Νοεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κατάφερε να πανηγυρίσει η Μινωική με 3-1τον Εργοτέλη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics