Breaking News
20 Νοεμβρίου 2022

Καιρός: Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022


Αττική: Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ, όπου γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βορειοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ.

Άνεμοι: Θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες στο Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση και στροφή των ανέμων σε δυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 14 βαθμούς), 14 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 9 έως τους 14 βαθμούς), 18 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Βόρεια Κρήτη έως τους 23 βαθμούς Κελσίου), 17 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

sportime.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πινγκ Πόνγκ-Όμορφες αγωνιστικές εικόνες, καλό επίπεδο με συναρπαστικά ματς και υψηλή διάθεση

 

 

 

 

Μια πρωτόγνωρη, ιστορική διάκριση πέτυχε η Εθνική ανδρών του τραμπολίνο

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics