Breaking News
22 Νοεμβρίου 2022

Καιρός: Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022


Αττική: Αναμένονται βροχές έως το πρωί ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου με την ελάχιστη να αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

 Νομός Θεσσαλονίκης: Αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά τις πρώτες ώρες του εικοσιτετραώρου και ενδεχομένως τις μεσημεριανές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ όμως από το μεσημέρι θα γίνουν μεταβαλλόμενοι έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκη θα κυμανθεί από 14 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Άνεμοι: Στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ όμως από το πρωί θα γίνουν νοτιοδυτικοί 4 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και από το πρωί 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 7 έως 18, στη Θεσσαλία από 8 έως 20, στην Ήπειρο από 6 έως 16, στην Ανατολική Στερεά από 9 έως 18, στη Δυτική Στερεά από 9 έως 15, στην Πελοπόννησο από 8 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 16, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 12 έως 17, στις Κυκλάδες από 14 έως 18, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 17 και στην Κρήτη από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Σημειώνεται ότι στις νησιωτικές περιοχές και στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά η ελάχιστη θερμοκρασία αναμένεται προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το Σάββατο στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου ο Ολυμπιονίκης Σπύρος Γιαννιώτης

 

 

 

“Εφυγε” ο Αντώνης Παπαδάκης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics