Breaking News
30 Νοεμβρίου 2022

Συνεπής στο πλάνο της για τη διεξαγωγή συγκεντρώσεων προετοιμασίας για επίλεκτους αθλητές των μικρών ηλικιών σε περιόδους καλοκαιριού ή εορτών, η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία

Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης προκήρυξε καμπ τα Χριστούγεννα στο Λουτράκι Κορινθίας. Αφορά σε αθλητές και αθλήτριες με δικαίωμα συμμετοχής στην εθνική ομάδα, που κατέχουν τις υψηλότερες θέσεις στους ελληνικούς πίνακες αξιολόγησης στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων (έως 19 ετών), παίδων-κορασίδων (έως 15 ετών) και παμπαίδων-παγκορασίδων (έως 13 ετών). Θα διεξαχθεί στο διάστημα από τις 26 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 στην αθλητική κατασκήνωση SportCamp στο Λουτράκι. Τα προπονητικά καμπ της ΕΦΟΕπΑ είχαν αρχίσει το καλοκαίρι του 2021 σε τρεις πόλεις (Λουτράκι, Πάτρα και Καβάλα) και με κάποιον αριθμητικό περιορισμό στους επίλεκτους ακολούθησαν ένα τα Χριστούγεννα, ξανά στο Λουτράκι, (που δυστυχώς είχε διακοπεί πρόωρα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού) κι ένα τον Αύγουστο στην Αθήνα (Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας).

Το σχέδιο εργασίας των προπονητικών καμπ «βασίζεται στη φιλοσοφία της συνεργατικής προπόνησης και έχει στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους καλύτερους αθλητές και τις αθλήτριες να συγκεντρωθούν για μια σειρά κοινών προπονήσεων με στόχο τη βελτίωση της προπονητικής τους εμπειρίας. Ο σχεδιασμός γίνεται από την επιτροπή Εθνικών Προπονητών και εκτελείται σε συνεργασία με τους συμμετέχοντες σωματειακούς προπονητές».

Όπως επίσης σημειώνει η προκήρυξη της ομοσπονδίας,(που είναι αναλυτικά στο λινκ https://bit.ly/3XESfSl) στο προσεχές καμπ έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι αθλητές και οι αθλήτριες, που βρίσκονται:

• στις πρώτες δέκα (10) θέσεις παμπαίδων – παγκορασίδων και παίδων – κορασίδων και

• στις πρώτες είκοσι (20) θέσεις στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων, στον πίνακα αξιολόγησης που θα ανακοινωθεί στις 05 Δεκεμβρίου 2022.

Για τον αριθμό συμμετοχών η προκήρυξη αναφέρει:

Ανά κατηγορία από αυτούς που θα δηλώσουν συμμετοχή:

• Τέσσερεις (4) πρώτοι-ες αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες παμπαίδων – παγκορασίδων και παίδων – κορασίδων και

• Έξι (6) πρώτοι-ες αθλητές και αθλήτριες στις κατηγορίες εφήβων και νεανίδων

Η επιτροπή προπονητών έχει την δυνατότητα, αν δεν καλυφθούν όλες οι θέσεις, να δεχθεί αθλητές ή αθλήτριες κατ’ εξαίρεση των αναφερομένων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβληθούν από τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στην ιστοσελίδα δηλώσεων της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. http://app.ttscore.io/customer/24 και το κόστος συμμετοχής είναι 150€ ανά αθλητή – αθλήτρια. Όλα τα παιδιά θα μένουν εντός της κατασκήνωσης και το ποσό περιλαμβάνει διαμονή και πλήρη διατροφή.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας 26/12 είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση και πρωί του Σαββάτου 31/12 η τελευταία.

Στο καμπ θα υπάρξει συμμετοχή μέχρι τεσσάρων (4) σωματειακών προπονητών. Θα πρέπει να είναι από σωματεία, των οποίων αθλητές ή αθλήτριες παίρνουν μέρος στη συγκέντρωση προετοιμασίας. Στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι προπονητές είναι περισσότεροι από 4 θα προηγηθούν αυτοί που έχουν τους περισσότερους αθλητές ή τους υψηλότερα βαθμολογημένους σε αξία.

Υπεύθυνος οργάνωσης του καμπ και της δήλωσης προπονητών ανέλαβε o γενικός γραμματέας της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Γιάννης Κορδούτης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το φιλικό του ΟΦΗ

 

 

 

 

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics