Breaking News
15 Δεκεμβρίου 2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

O μήνας Δεκέμβριος έχει αποδεχθεί ιδιαίτερα ανατρεπτικός για την ομάδα της Williams. O επικεφαλής των Βρετανών, Γιοστ Κάπιτο, αποχώρησε από το Γκρόουβ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή Φρανσουά-Χαβιέ Ντεμεζόν, με τους αντικαταστάτες τους να μην έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

Η Dorilton Capital πραγματοποιεί μεγάλες επενδύσεις από τη στιγμή που αγόρασε την ιστορική ομάδα, για να μπορέσει να σκαρφαλώσει στο grid. Μία από τις αλλαγές που φέρνει είναι η προσθήκη επιπλέον προσωπικού σε σημαντικές θέσεις ώστε τα μονοθέσια της ομάδας να γίνουν ολοένα και πιο γρήγορα.

Η τελευταία κίνησή της είναι αυτή του Έλληνα αεροδυναμιστή, Άγγελου Τσιαπάρα για το ρόλο του επικεφαλής σχεδιασμού. Από το 2017 ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος σχεδιασμού στη Red Bull Racing και παλαιότερα έχει εργαστεί για τις Manor και Lotus. Λόγω συμβολαίου του με την αυστριακή ομάδα, η προσθήκη του στη Williams θα καθυστερήσει μερικούς μήνες.

H βρετανική ομάδα ήταν μαζί με την Aston Martin, αυτές που αντέγραψαν το σχεδιασμό της Red Bull Racing στο 2022, με τις επιδόσεις τους στην πίστα να βελτιώνονται σημαντικά. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, η Williams πάλευε για βαθμούς. Η προσθήκη του Τσιαπάρα, θα φέρει ακόμα περισσότερη εμπειρία στο Γκρόουβ, ώστε να κάνει η ομάδα το βήμα που απαιτείται.

Αυτή είναι ακόμη μία μεγάλη απώλεια για τη Red Bull Racing, έπειτα από την αποχώρηση του Νταν Φάλοουζ, ο οποίος μετακόμισε στην Aston Martin το 2022. Ο Βρετανός έπιασε δουλειά στο εργοστάσιο του Σίλβερστον τον περασμένο Απρίλιο και έχει αναλάβει τη δημιουργία της AMR23.

Με τη σειρά μας, ευχόμαστε στον Άγγελο Τσιαπάρα καλή σταδιοδρομία και το νέο κεφάλαιο της καριέρας του να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες.

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 15/12/2022 [vid]

 

 

 

 

ΟΦΗ-Ολυμπιακός, το Σάββατο 17/12 στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics