Breaking News
12 Ιανουαρίου 2023

Καιρός: Η πρόγνωση στις κατά τόπους περιοχές για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023Καιρός:

Η πρόγνωση στις κατά τόπους περιοχές για την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗΚαιρός: Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη καθώς και στα θαλασσία – παραθαλάσσια της κεντρικής Μακεδονίας νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές.Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο 4 με 5, τις πρωινές ώρες στα νοτιοδυτικά έως 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου θα είναι 5 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΚαιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια θαλάσσια και παραθαλάσσια όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς στις Σποράδες μεμονωμένες καταιγίδες. Από τις απογευματινές ώρες στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα νότια.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και βόρεια πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 05 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μέχρι το μεσημέρι πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑΚαιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.Ανεμοι: Αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαί βόρειοι βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
ΕΥΒΟΙΑΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
ΑΤΤΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΚαιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες.Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: Από 08 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη (12/1/2023) από τον Σάκη Αρναούτογλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 2 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 10/01/2022

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics