Breaking News
15 Ιανουαρίου 2023

Αν και φαίνεται πως βρίσκεται με το… 1,5 πόδι εκτός Σέλτικ, ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε στο 2-0 επί τη Κιλμάρνοκ.

Αν και φαίνεται πως βρίσκεται με το… 1,5 πόδι εκτός Σέλτικ, ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε στο 2-0 επί τη Κιλμάρνοκ.Στον τελικό του Λιγκ Καπ Σκωτίας προκρίθηκε η Σέλτικ, έπειτα από τη νίκη της με 2-0 επί της Κιλμάρνοκ. Οι «Κέλτες» θα περιμένουν να μάθουν αύριο (15/1) τον αντίπαλό τους, που θα είναι είτε η Ρέιντζερς είτε η Αμπερντίν.


Η ομάδα του Αγγελου Ποστέκογλου δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα για να φτάσει στην πρόκριση. Άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό με τον Νταϊζέν Μαέντα, ενώ ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣMαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς 111-95: Δεν έπαιξε ο Γιάννης, έχασαν τα «ελάφια»Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς στο 74′, στη θέση του Κιόγκο Φουρουχάσι.

Αυτό ήταν, ίσως, το τελευταίο γκολ του 28χρονου πρώην φορ της ΑΕΚ για την πρωταθλήτρια Σκωτίας, μιας και τα βρετανικά ΜΜΕ τον «στέλνουν» στην Ιαπωνία, παρά το ενδιαφέρον της Σαμπντόρια.


in.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

 

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 0-0 (vid)

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics