Breaking News
16 Ιανουαρίου 2023

Εντυπωσιάζει η Κρήτη στο Παγκόσμιο ΣκοποβολήςΕντυπωσιάζει η Κρήτη στο Παγκόσμιο ΣκοποβολήςΧάλκινο μετάλλιο από τους Χανιώτες Κατζουράκη και Γκογκολάκη...


Εντυπωσιακή παρουσία έχει η κρητική αποστολή στο Παγκόσμιο Κύπελλο που είναι σε εξέλιξη στο Μαρόκο. Μετά το ασημένιο μετάλλιο της Χανιώτισσας σκοπεύτριας Εμμανουέλας Κατζουράκη ήρθε και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πήλινου στόχου.

Η χανιώτισσα πρωταθλήτρια, με τον συντοπίτη της Γιάννη Γκογκολάκη κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο μικτό σκιτ (ανδρών-γυναικών), αγώνισμα που πλέον είναι ενταγμένο και στο Ολυμπιακό πρόγραμμα.Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για την ομάδα του επίσης Χανιώτη ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Σαλαβαντάκη μετά το αργυρό της Κατζουράκη στις γυναίκες και το χρυσό του Νίκου Μαυρομμάτη στους άνδρες. Στον ιδιαίτερα αμφίρροπο αγώνα για το χάλκινο κόντρα στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν η νίκη κρίθηκε στα shoot-off κι μάλιστα στον πόντο. Η ελληνική ομάδα είχε 143 πόντους και μαζί με το Αζερμπαϊτζάν (με τους Φουάντ Γκουρμπανόφ και Ρετζίνα Μεφτακετντίνοβα) προκρίθηκαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης για την διεκδίκηση του χάλκινου μεταλλίου. Εκεί οι δύο ομάδες συγκέντρωσαν από 5 πόντους και οδηγήθηκαν στη διαδικασία των Shoot- off. Στο κρίσιμο σημείο οι Αζέροι έχασαν πολύτιμες βολές ενώ οι Χανιώτες αθλητές πανηγύρισαν τη νίκη τους με 6-5.


Από:Πετρούτσου Μαρία

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics