Breaking News
18 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφειΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός:

Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει
ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στις 20:30 στην Τούμπα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα - Ποιος περιγράφειΣυντάκτης: Λευτέρης ΠαυλίδηςΧρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτόΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 20:30, στο γήπεδο της Τούμπας.



Ο ΠΑΟΚ με σύμμαχο την έδρα του θέλει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση, αφήνοντας πίσω του την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ (0-0) για το πρωτάθλημα.


Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, προέρχεται από την δύσκολη εκτός έδρας νίκη στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ και θέλει με τη σειρά του να κάνει το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του θεσμού.

 



Την αναμέτρηση των δύο ομάδων μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του Cosmote Sport 1 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Τσόχου.
Θυμηθείτε τον περσινό τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες:

sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 18/01/2023 [vid]

 

 

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3 ΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ 17/01/2023

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics