Breaking News
20 Ιανουαρίου 2023

A bola: “Ο Φελίπε μπορεί να γυρίσει στον ΟΦΗ!”

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Πορτογαλικής εφημερίδας «A Bola» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ. Οι Πορτογάλοι στηρίζονται στο γεγονός ότι η FC Tokyo, που τον πήρε δανεικό το καλοκαίρι, δεν τον κράτησε. Παράλληλα επισημαίνουν την προσπάθεια που έκανε νωρίτερα η ομάδα της Κρήτης για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Ο Λουίζ Φελίπε ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και προπονείται πλέον με τη δεύτερη ομάδα της. Οι Ιάπωνες είχαν συμφωνήσει αρχικά να τον πάρουν ως δανεικό για 2,5 χρόνια. Όμως μετά από 6 μήνες τον άφησαν να επιστρέψει στην πατρίδα του. Αρνήθηκαν να πληρώσουν επιπλέον 1,5 εκατομμύριο ευρώ για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα.

Ο ΟΦΗ είχε πάρει τον Βραζιλιάνο τον Ιανουάριο του 2022. Ο Λουίζ Φελίπε σημείωσε με την φανέλα του 8 γκολ σε 13 παιχνίδια. Η ομάδα του Ηρακλείου έκανε προσπάθεια να τον κρατήσει, υπερβαίνοντας την αρχική της προσφορά προς την Σπόρτινγκ. Οι επαφές των δύο πλευρών διήρκεσαν τουλάχιστον 1,5 μήνα αλλά δεν είχαν αίσιο τέλος. Οι Πορτογάλοι θεωρούν ότι ο ΟΦΗ θα επιστρέψει στην διεκδίκηση του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Για την Ιταλία αναχώρησε η ελληνική αποστολή για το Χειμερινό Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Nέων

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics