Breaking News
20 Ιανουαρίου 2023

Με ΟΦΗ η ημερίδα Beyond Football Conference 2023

«Η σημασία των ακαδημιών στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών συλλόγων» ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, Ηλίας Πουρσανίδης, στην ημερίδα Beyond Football Conference 2023.
Η επιστημονική ημερίδα “Beyond Football Conference 2023” πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (16/01) στη Σπάρτη την Δευτέρα (16/01). Διοργανωτές ήταν το iSportMnagement Lab, την επιστημονική ομάδα Beyond Sports και τον Σύλλογο Φοιτητών Τ.Ο.Δ.Α. Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Παρούσες στην ημερίδα και πέντε ΠΑΕ της Super League 1, ο ΟΦΗ, ο Παναθηναϊκός, ο Άρης, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Ατρόμητος.

Το δελτίο τύπου των διοργανωτών αναφέρει σχετικά:

«Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η επιστημονική ημερίδα με τίτλο: “Beyond Football Conference 2023”, την οποία διοργάνωσε το ακαδημαϊκό εργαστήριο του Τμήματος Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (iSportManagement LAB), σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα “Beyond Sports” και το Σύλλογο Φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Καταξιωμένοι εν ενεργεία άνθρωποι από το χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου κατέθεσαν στους συμμετέχοντες τις απόψεις τους και ανέδειξαν την καινοτομία στο έργο τους, ενώ ανέλυσαν τις νέες τάσεις και βέλτιστες πρακτικές στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Οι θεματικοί άξονες της εκδήλωσης ήταν:

➺ Ηγεσία στο ποδόσφαιρο
➺ Η θέση της γυναίκας στο ποδόσφαιρο
➺ Απαραίτητες δεξιότητες των εργαζομένων
➺ Ποδοσφαιρικές ακαδημίες
➺ Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη των Ποδοσφαιρικών Συλλόγων

Στην επιστημονική ημερίδα συμμετείχαν με ομιλία – παρουσίαση:

grigoris
➺ o Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, κ. Δημήτριος Κενές με θέμα «Ο ρόλος των Ακαδημιών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο: Εταιρική Κοινωνική Υπευθυνότητα»

➺ ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Ηλίας Πουρσανίδης με θέμα «Η σημασία των ακαδημιών στην ανάπτυξη των ποδοσφαιρικών συλλόγων»

➺ ο επικεφαλής του Τμήματος Εισιτηρίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ 2022, κ. Θάνος Τριανταφυλλίδης με θέμα «Μία εκ των έσω εξιστόρηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ»

➺ η Α’ Αντιπρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, Αναπληρώτρια Πρόεδρος της Super League, κα Κάτια Κοξένογλου με θέμα «Από τις Επιχειρήσεις στον Αθλητισμό: η Ηγέτιδα του 21ου Αιώνα»

➺ ο Επιχειρησιακός Διευθυντής & Μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Σπύρος Βλάχος με θέμα «Ηγεσία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο: You are all Leaders!»

➺ ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Αγησίλαος Τουμαζάτος Αγησίλαος με θέμα «Strategy and Leadership in Modern Football»

Στο τέλος της ημερίδας ακολούθησε διαλογική συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων και των ομιλητών με τον διευθυντή του εργαστηρίου Isportmanagement Lab κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλο να συνοψίζει τα βασικότερα σημεία των ομιλιών και να παρουσιάζει τα αποτελέσματα της ημερίδας.

Την επιστημονική ημερίδα παρακολούθησαν δια ζώσης περίπου 200 συμμετέχοντες, ενώ οι συμμετοχές στη ζωντανή αναμετάδοση ξεπέρασαν τις 300. Μετά το τέλος της ημερίδας ακολούθησε δείπνο μεταξύ των διοργανωτών και των ομιλητών.»
athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «A Bola» υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics