Breaking News
22 Ιανουαρίου 2023


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;


ΚριόςΣχέδια που δεν προχώρησαν όπως θα ήθελες μπορεί να επηρεάσουν τη διάθεση σου νωρίς σήμερα και σου είναι δύσκολο να συντονιστείς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για σχέσεις και τα προβλήματα στη δυναμική της οικογένειας μπορεί να είναι περιοριστικά. Καθώς η μέρα προχωρά σε βοηθά να δεις τα οφέλη των πραγμάτων που ήδη κάνεις κι αυτό ενισχύει τις προοπτικές σου. Μπορεί να υπάρξει μια ρομαντική έλξη που ομορφαίνει την ερωτική σου ζωή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΤαύροςΝωρίς σήμερα απόφυγε να αφήσεις τις ανασφάλειες να θολώσουν το όραμα σου. Σκέψου ότι μπορεί να μην βλέπεις ακόμα την πραγματική αξία των ανθρώπων και των καταστάσεων. Υπάρχει μια ισχυρή αίσθηση αμοιβαίας αρμονίας και μια γενική ώθηση στα συναισθήματα ασφάλειας. Ωστόσο αναζητάς λίγο περισσότερο νόημα από τις επιδιώξεις ή τις σχέσεις σου από ότι συνήθως.
ΔίδυμοιΝωρίς σήμερα μπορεί να νιώθεις κυκλοθυμική και δευτερεύοντα θέματα μπορεί να κλιμακωθούν σε δράματα, καθώς οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι. Όσο η μέρα προχωρά, η θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη ή να αναπτύξεις μια σχέση ή ένα έργο. Οι συνομιλίες γίνονται γενναιόδωρες, ανοιχτές και ουσιαστικές και εξυπηρετούν την ερωτική σου ζωή.


ΚαρκίνοςΗ Αφροδίτη τείνει να δημιουργεί θετικό κλίμα και καλή διάθεση, αλλά νωρίς σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες παρεξηγήσεις, ίσως να νιώθεις και λίγο αποσυντονισμένη. Ως αποτέλεσμα είναι πιθανή κάποια αδεξιότητα σε κοινωνικές καταστάσεις. Μικρές τροποποιήσεις και προσαρμογές μπορεί να είναι απαραίτητες εάν θέλεις να αποκτήσεις κάτι που χρειάζεσαι. Είσαι επίσης σε εξαιρετική κατάσταση για να κάνεις δημιουργικές αλλαγές και βελτιώσεις στη ζωή σου.


ΛέωνΝωρίς σήμερα είσαι πιο ευαίσθητη στις αλλαγές και ίσως λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις σου. Μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο λόγος της δυσαρέσκειας. Παλιά θέματα που νόμιζες ότι έχεις θάψει μπορεί να αναδυθούν και να απασχολήσουν το μυαλό σου. Ευτυχώς καθώς περνούν οι ώρες η διάθεση σου φτιάχνει και έχεις την όρεξη να ασχοληθείς με την ερωτική σου ζωή που διαθέτει νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον αγαπημένο σου.


ΠαρθένοςΝωρίς σήμερα οι σχέσεις μπορεί να είναι δύσκολες και χρειάζονται περισσότερη προσοχή προκειμένου να λειτουργούν σωστά και να αποφευχθούν τα προβλήματα. Προσπάθησε να μην παίρνεις προσωπικά τις μικρές κοινωνικές γκάφες. Καθώς η μέρα προχωρά ωστόσο είσαι σε εξαιρετική θέση για προχωρήσεις ευτυχισμένη. Το κλίμα βοηθά στην οικοδόμηση πίστης και ανοιχτού μυαλού και μπορεί να κερδίσεις υποστήριξη από μια εκπληκτική κρυφή πηγή.


ΖυγόςΟι άνθρωποι τείνουν να απαιτούν περισσότερη φροντίδα και ευαισθησία νωρίς σήμερα και υπάρχει μια τάση για παρεξηγήσεις και κατά συνέπεια πληγωμένα συναισθήματα. Ευτυχώς καθώς η μέρα προχωρά μπορεί να αισθανθείς την ανάπτυξη και την πρόοδο. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις και τα σχέδια σου σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα.


ΣκορπιόςΕντάσεις στα οικονομικά ή στις σχέσεις σου είναι πιθανές από νωρίς σήμερα, ειδικά αν δεν έχεις ασχοληθεί με αυτά τα πράγματα πρόσφατα. Απόφυγε να προσπαθείς να πείσεις τρίτα άτομα που είναι στενόμυαλα και αφιέρωσε χρόνο για να διορθώσεις τα πράγματα με αυτούς που αξίζουν την προσοχή σου. Καθώς η μέρα εξελίσσεται μπορεί να ανυπομονείς να προχωρήσεις μπροστά ή να υπάρξει μια ανατροπή στα σχέδια σου. Μπορούν να παρουσιαστούν ευκαιρίες στην ερωτική σου ζωή αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά.


ΤοξότηςΝωρίς σήμερα μπορεί να είναι δύσκολο για σένα να βρεις διεξόδους για τις επιθυμίες σου. Η αίσθηση ότι μπορεί να ανακατέψεις πολύ τα πράγματα αν ζητήσεις κάτι απευθείας σε φέρνει σε δίλημμα. Οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αισθάνονται περιφρονημένοι και ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις το δράμα, το οποίο γρήγορα μπορεί να κλιμακωθεί σήμερα. Οι ρυθμοί στις σχέσεις μπορεί να είναι λίγο αργοί σήμερα, αλλά μην το αφήσεις αυτό να καθορίσεις τις επόμενες κινήσεις σου.


ΑιγόκεροςΜπορεί να είναι δύσκολο να διαβάσεις ή να καταλάβεις τους ανθρώπους γύρω σου νωρίς σήμερα. Οι επιθυμίες αλλά και οι ανάγκες σου σήμερα είναι έντονες. Λίγη ενδοσκόπηση τώρα μπορεί να κάνει θαύματα και να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς, αλλά και να έρθεις σε επαφή με την πραγματική επιθυμία της καρδιάς σου. Ευτυχώς όσο κυλούν οι ώρες η διάθεση σου φτιάχνει και η αυτοπεποίθηση σου σε φέρνει μπροστά σε νέες ερωτικές επιλογές ή εκπλήξεις.


ΥδροχόοςΜπορεί να σου είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς νωρίς σήμερα. Αντικρουόμενες επιθυμίες σου ίσως προκαλέσουν διαπροσωπικές παρεξηγήσεις. Αισθήματα δυσαρέσκειας μπορεί να προκύψουν εάν αισθάνεσαι δεδομένη. Μια ισχυρότερη αίσθηση ευεξίας σε εμπνέει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς προκειμένου να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου γαλήνη. Η θετική διάθεση και η γενναιοδωρία μπορούν να ανοίξουν νέα επίπεδα κατανόησης σε μια σχέση.
ΙχθείςΟι εσωτερικές συγκρούσεις μπορούν να προκαλέσουν ανησυχία νωρίς σήμερα. Ίσως δεν νιώθεις ότι συντονίζεσαι με τους άλλους σε βασικά ζητήματα. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να είναι ζεστοί. Μπορεί και κάποιοι όμως να δείχνουν απόμακροι. Προσπάθησε να μην το παίρνεις προσωπικά. Ωστόσο όσο προχωρά η μέρα υποστηρίζει μια ανοιχτή, γενναιόδωρη προσέγγιση και βρίσκεις πολλούς λόγους να είσαι αισιόδοξη

tlife.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Σγουρόπουλος είχε τη δική του μεγάλη συμβολή στη νικη της Ενεμπόν με 3-2

 

 

 

 

 

Σήμερα 22 Ιανουαρίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics