Breaking News
23 Ιανουαρίου 2023

Εβδομη στην Πορτογαλία η Μηλάκη, έτοιμη για το πανευρωπαϊκό


Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό της η Αργυρώ Μηλάκη, μετέχοντας με επιτυχία σε διεθνή αγώνα στην Πορτογαλία ως μέλος της Εθνικής ομάδας ποδηλασίας.KTEO ΚρήτηςΣυγκεκριμένα η Μηλάκη αναδείχτηκε στην 7η θέση στο ολυμπιακό αγώνισμα του όμνιουμ, δείχνοντας ότι είναι σε καλή κατάσταση εν όψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ακολουθεί στην Ελβετία το Φεβρουάριο και στο οποίο θα λάβει μέρος.
Η ενημέρωση από το σύλλογο της, τον Ατλαντα Ρεθύμνου, έχει ως εξής:
Δυναμικά ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στη… διεθνή σκηνή της ποδηλασίας πίστας η Αργυρώ Μηλάκη το 2023, πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση στο Grand Prix 1 που διεξήχθη στην Πορτογαλία, ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας.


Η πρωταθλήτρια του ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου, υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Γιώργου Βαρβεράκη, κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα από κορυφαίες ποδηλάτισσες. Συγκεκριμένα, κατέλαβε την 7η θέση στο Ολυμπιακό αγώνισμα Όμνιουμ και δήλωσε πανέτοιμη για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ελβετία στις 8-12 Φεβρουαρίου.


Ο «αρχιτέκτονας» των επιτυχιών, Γιώργος Βαρβεράκης, εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εμφάνιση της Μηλάκη, αναφέροντας σχετικά: «Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση σε κορυφαίο επίπεδο για την αθλήτρια του σωματείου μας Μηλάκη Αργυρώ. Στο διεθνές Grand Prix 1 κατηγορίας, στην Ανάντια, στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Όμνιουμ κατέκτησε την 7η θέση ανάμεσα στις κορυφαίες του κόσμου! Ενδεικτικό του επιπέδου των αγώνων (784 συμμετοχές από 19 χώρες), είναι ότι η 3η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2022 έμεινε εκτός τελικού και 24άδας από τις προκριματικές σειρές. Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί αυτοί οι αγώνες αποτελούν την πρόβα τζενεράλε για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Ελβετία 8-12 Φεβρουαρίου».

athlitiko.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Ο Νίκος Νιόπλιας παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στους Betarades (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics