Breaking News
23 Ιανουαρίου 2023


Βόλεϊ: Σπουδαία μεταγραφή για τον ΟΦΗ με τον διεθνή διαγώνιο Γιώργο ΤζιουμάκαΜια μεγάλη μεταγραφή, πραγματοποίησε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ.

Απέκτησε τον 28χρονο (2μ06) εν ενεργεία διαγώνιο της Εθνικής ομάδας Γιώργο Τζιουμάκα, βάζοντας ένα μεγάλο επιθετικό όπλο, στη δύναμη του.
Ο Γιώργος Τζιουμάκας, βρίσκεται ήδη στο Ηράκλειο και τίθεται στην διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, για το προσεχές παιχνίδι του ΟΦΗ, στην Σκύδρα.


Τη μεταγραφή του Τζιουμάκα, χειρίστηκε προσωπικά ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης, κάνοντας μια προσθήκη απο το πάνω ράφι, τόσο οικονομικά, όσο και αγωνιστικά, με ένα παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου.


Στον ΟΦΗ, θεωρούν τον Γιώργο Τζιουμάκα, τον ηγέτη της αντεπίθεσης που θα επιδιώξει η ομάδα, για να παραμείνει στην Volley League.
Ενώ, δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφική προσθήκη που θα γίνει.
Από:Ειρήνη Σαμαριτάκη

neakriti.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 23/01/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Μια ακόμα σπουδαία εμφάνιση κατέγραψε στο ενεργητικό της η Αργυρώ Μηλάκη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics