Breaking News
23 Ιανουαρίου 2023

Με 91 άτομα ο οριστικός πίνακας εισακτέων για τη Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας – Κρεάνγκα, Γκιώνης, Τόλιου και άλλοι διεθνείς ανάμεσα στους μαθητές

Με 91 άτομα ο οριστικός πίνακας εισακτέων για τη Σχολή προπονητών Γ’ κατηγορίας – Κρεάνγκα, Γκιώνης, Τόλιου και άλλοι διεθνείς ανάμεσα στους μαθητές 


Στην τελική ευθεία είναι οι διαδικασίες για την έναρξη της Σχολής προπονητών επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ’ κατηγορίας, που θα έχει έδρα την Αθήνα. Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Διοίκησης της Σχολής λαμβάνοντας υπόψη: α) Την υπ΄αρ. ΥΠΠΟΑ/216282/12-05-2022 (ΑΔΑ: 9Ψ354653Π4-ΖΗΒ), αρ. 6 «Προϋποθέσεις Συμμετοχής» και αρ. 8 «Δικαιολογητικά Συμμετοχής», β) Το Ν. 2725/1999, αρ. 3 «Κωλύματα εγγραφής –Περιορισμοί» και γ) τον έλεγχο των ενστάσεων των υποψήφιων συμμετεχόντων, αποφάσισε την ανάρτηση των οριστικών πινάκων με τους υποψήφιους, που έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στη Σχολή και τους υποψηφίους, οι οποίοι δεν απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής, λόγω ελλιπών δικαιολογητικών, κωλυμάτων του άρθρου 3 Ν. 2725/1999 και / ή συμμετοχής σε μη αναγνωρισμένα αθλητικά σωματεία. Ο οριστικός πίνακας των εισακτέων περιλαμβάνει 91 άτομα, ενώ το σύνολο των υποβληθέντων αιτήσεων ήταν 98, αριθμοί που μαρτυρούν και το μεγάλο ενδιαφέρον των ανθρώπων του αθλήματος. Στη 1 Φεβρουαρίου θ’ ανακοινωθεί το πρόγραμμα των μαθημάτων.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ


Σήμερα 23/01 εξάλλου, σε ανακοίνωση της, που υπογράφει ο διευθυντής της Σχολής και επιστημονικός συνεργάτης της Μιχάλης Κατσικαδέλης, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ειδοποιεί για μία τελευταία κίνηση, που χρειάζεται να γίνει από τους εισακτέους για να ολοκληρωθεί η εγγραφή στη Σχολή.
Αναλυτικά: «Διαδικασία Εγγραφής στην Σχολή Προπονητών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Γ΄ Επιπέδου της ΓΓΑ.
Προκειμένου να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στην σχολή προπονητών της ΓΓΑ, θα πρέπει να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα εγγραφής:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb2QxLMqwdbtXYbI-H2cCwL_dnCDYVnrb7Hj5Zqdod9YpyUg/viewform
Προσοχή: το email που θα δηλώσετε θα χρησιμοποιηθεί ως username για την είσοδό σας στις πλατφόρμες των σύγχρονων και ασύγχρονων μαθημάτων, οπότε θα πρέπει να είναι σωστά συμπληρωμένο.
Η διαδικασία εγγραφής πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 31/1/23, ώστε να καθοριστούν τα τμήματα παρακολούθησης. Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα ανακοινωθεί την 1η Φεβρουαρίου 2023.
Για ερωτήσεις – πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.»
ΣΤΑ ...ΘΡΑΝΙΑ ΚΡΕΑΝΓΚΑ, ΓΚΙΩΝΗΣ, ΤΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ 
Ύστερα κι από την ολοκλήρωση των ενστάσεων λοιπόν, 91 είναι οι εισακτέοι και 7 οι μη εισακτέοι. Ανάμεσα στους μαθητές μάλιστα, ξεχωρίζουν ονόματα κορυφαίων αθλητών και αθλητριών μας. Εν ενεργεία διεθνείς δήλωσαν συμμετοχή στη Σχολή, σημάδι ξεκάθαρο ότι η προπονητική είναι μέσα στα ενδιαφέροντά τους όταν κάποια στιγμή εγκαταλείψουν την επαγγελματική καριέρα του αθλητή.


Οι θρυλικοί Καλλίνικος Κρεάνγκα, Παναγιώτης Γκιώνης είναι σε αυτούς που θα παρακολουθήσουν τη σχολή! Τα επίσης μέλη της εθνικής μας ομάδας ανδρών Τάσος Ρηνιώτης, Γιώργος Σταματούρος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, θα καθίσουν στα… θρανία. Οι αθλήτριες της εθνικής μας ομάδας γυναικών Κατερίνα Τόλιου, Κωνσταντίνα Παρίδη, Ελισάβετ Τέρπου, Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα θα είναι επίσης μεταξύ των 91 μαθητών, όπως βεβαίως και πολλοί ακόμα πρώην διεθνείς. Το ίδιο ισχύει και για τον δευτεραθλητή Ευρώπης στα άτομα με αναπηρίες Γιώργο Μουχθή.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Σήμερα 23 Ιανουαρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Μια μεγάλη μεταγραφή, πραγματοποίησε η ομάδα βόλει του ΟΦΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics