Breaking News
27 Ιανουαρίου 2023

Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς  Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Μηχανοκίνητος Αθλητισμός:

Η Λέσχη Σμοκόβου 4×4 παίρνει τα βουνά στις 11-12  Φεβρουαρίου και η περιπέτεια αρχίζει για τους λάτρεις τoυ off Road.Είναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες λέγαν οι Ρωμαίοι!!! Και εμείς λέμε είναι τρελοί αυτοί με τα 4×4 με διαφορααααα!!! Όποιος δεν έχει ζήσει την εμπειρία να πάει σε  μια μάζωξη με 4×4 ή σε αγώνα πολύ απλά χάνει… Είσαι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οπαδός της αδρεναλίνης της έντασης του θεάματος, της φύσης, της παρέας, του γέλιου, του off Road και όλα αυτά σε ένα οικογενειακό κλίμα; Αν είσαι… Τότε ήρθε η ώρα και η μέρα να  αποδράσεις  στο Σμόκοβο  συγκεκριμενα στην Λουτροπηγή στις  11-12  Φεβρουαρίου, εκεί  η λέσχη Σμοκόβου θα σε φιλοξενήσει στο βουνό θα σε περάσει από τις δοκιμασίες για να μυηθείς την τετρακίνηση στο αίμα σου και τυχερούλη, αν κερδίσεις το φλουρί στην κοπή της πίτας ολό και κάτι τυχερό  δωράκι θα έχεις.


Σκέψου να μπεις συνοδήγηση με κανά παλαβό για βόλτα. Ουιιιι θα το θυμάσαι για την υπόλοιπη ζωή σου… Εγώ θα σου πρότεινα να  μη ξεχνάς, να φοράς πάντα κράνος και ζώνη!!!!
leschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas-loutropigileschi-smokovou-4x4-offroad-smokovo-kopi-pitas-loutropigi


Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:Η πικρία της ΑΛΑΚ το 2023 – Χωρίς αγώνες και σε αναμονή…WRC και η ιστορία έγραψε στην Ελλάδα, Μοσχούς, Siroco, Jigger, Βωβός, Κύρκος…Όλα παγώνουν στον μηχανοκίνητο αθλητισμόΤο πρόγραμμα αγώνων της ΟΜΑΕ του 2023Πρώτοι οι Παναγιώτης Τανιμανίδης και Τάκης Σολδάτος στο Estoril

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

Ο καιρός σήμερα 27/01/2023 [vid]

 

 

 

 

 

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου καλύφθηκε από τον κ. Μπούση εξ ολοκλήρου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics