Breaking News
01 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: 23χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής ανάμεσα στους επιβάτες

 

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες του τρένου ήταν και η 23χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη. Ευτυχώς είναι ζωντανή και φέρει μόνο ελαφριά τραύματα - Η μητέρα της μιλάει για τα όσα γνωρίζει για τη σφοδρή σύγκρουση στα Τέμπη

Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που έχουν σωθεί μετά τη σφοδρή σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Η 23χρονη Χανιώτισσα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής, Εμμανουέλα Κατζουράκη, ήταν μεταξύ των επιβατών που κατάφερε να βγει ζωντανή.

Η νεαρή κοπέλα έφερε τραύματα ευτυχώς όμως η ζωή της δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Η μητέρα της μίλησε στο flashnews.gr μετά την επικοινωνία που είχε με την κόρη της.

«Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο. Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα φεύγει όσο το δυνατόν συντομότερα από τα Χανιά για να πάει κοντά στην κόρη της, η οποία εκτός από πρωταθλήτρια είναι και φοιτήτρια σε φαρμακευτική σχολή.

Η μητέρα της 23χρονης εξέφρασε τη βαθιά λύπη της για τις άλλες οικογένειες οι οποίες περιμένουν να ακούσουν εάν τα παιδιά τους είναι ζωντανά ή έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό αυτό δυστύχημα. «Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο», είπε η γυναίκα.

Πηγή: Newsbomb.gr

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

'Eρχεται η νέα συμμετοχή επίλεκτων Ελλήνων αθλητών στο WTT Youth Contender του 2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics