Breaking News
15 Μαρτίου 2023

Παρίσι 2024: Τρεις προκρίσεις για την Ελλάδα


Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος

Παρίσι 2024: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη γαλλική πρωτεύουσα θα έχουν σίγουρα τρεις αθλήτριες από την Ελλάδα: την Άννα Κορακάκη, την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τη Χριστίνα Μόσχη.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο Θανάσης Ζαννιάς:

«Απομένουν ακριβώς 499 ημέρες για την τελετή έναρξης των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων «ΠΑΡΙΣΙ 2024».

Η #TeamHellas έχει ήδη εξασφαλίσει τρία «εισιτήρια» για την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Άννα Κορακάκη (10μ. αεροβόλο πιστόλι/25μ. πιστόλι, Σκοποβολή)
Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (20χλμ. βάδην, Στίβος)
Χριστίνα Μόσχη (10μ. αεροβόλο πιστόλι, Σκοποβολή).
Η Άννα Κορακάκη πήρε το πρώτο Ολυμπιακό «εισιτήριο» για την Ελλάδα κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκοποβολής, που έλαβε χώρα στο Κάιρο το 2022, στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι.

Η 27χρονη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια από τη Δράμα, μετά το Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, όπου κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στα 25μ. πιστόλι και ένα χάλκινο στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι, αλλά και τις δύο 6ες θέσεις στα αντίστοιχα αγωνίσματα το 2021 στο Τόκιο, θα είναι παρούσα και το 2024 στο Παρίσι.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και κατέλαβε τη 2η θέση, με χρόνο 1.28.12.

Με την επίδοσή της έπιασε το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σημείωσε Πανελλήνιο ρεκόρ, βελτιώνοντας το 1.28.58 της Αθηνάς Παπαγιάννη από τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.

Η 38χρονη Ελληνίδα Πρωταθλήτρια από την Καρδίτσα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους τρίτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας της αφού έχει προηγηθεί η 15η θέση στη διοργάνωση του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και η 8η το 2021 στο Τόκιο.

Η Χριστίνα Μόσχη κατέκτησε την 4η θέση στα 10μ. αεροβόλο πιστόλι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής, που διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας και εξασφάλισε την παρουσία της στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες.

H 20χρονη Ελληνίδα αθλήτρια από την Κατερίνη γίνεται το τρίτο μέλος της Ελληνικής Αποστολής που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά την Άννα Κορακάκη και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Θερμά συγχαρητήρια Άννα, Αντιγόνη και Χριστίνα!

Θερμά συγχαρητήρια στους προπονητές σας!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η #TeamHellas αναμένεται να ξεπεράσει τα 100 μέλη, με τη βοήθεια των Ομοσπονδιών και την οικονομική στήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής».

 

sportime.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Ο καιρός σήμερα 15/03/2023 [vid

 

 

 

 

Το τρίτο ευρωπαϊκό του τρόπαιο στο βόλεϊ κατέκτησε ο Ολυμπιακός

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics