Breaking News
18 Μαρτίου 2023

OΦΗ - Λεβαδειακός 1-1: Ισόπαλη η «ΜάΧη της Κρήτης»!



ΟΦΗ και Λεβαδειακός ξεκίνησαν την προσπάθεια τους στα play outs με έναν πόντο μετά το ισόπάλο 1-1 στο Hράκλειο που διαμορφώθηκε στο δεύτερο μέρος.

OΦΗ - Λεβαδειακός 1-1: Ισόπαλη η «ΜάΧη της Κρήτης»!
Δίχως νικητή αλλά και μ' ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η πρώτη αναμέτρηση των ΟΦΗ και Λεβαδειακού στα play outs της Super League

Το 1-1, που διαμορφώθηκε στο 2ο μέρος, έδωσε στους Boιωτούς έναν πόντο που δύσκολα θα βρουν οι υπόλοιποι διεκδικητές της παραμονής στο «Θ. Bαρδινογιάννης», ενώ οι Κρητικοί, παρότι αντέδρασαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, δεν εκμεταλλευθήκαν για έναν ακόμη αγώνα την έδρα τους (σε ένα ματς που δεν συγκέντρωσε πολύ κόσμο)


Ωστόσο οι στιγμές που απείλησαν, ουσιαστικά οι δύο αντίπαλοι ήταν από μια εκατέρωθεν.

Στο 25' ο Σαχπεκίδης κέρδισε την κόντρα από τον Πασαλίδη και βρέθηκε απέναντι από τον Μανδά που αντέδρασε ιδανικά στην προσπάθεια του αντίπαλου επιθετικού να τον ...σκοτώσει με δυνατό σουτ απομακρύνοντας.

Έξι λεπτά αργότερα ο ομόλογος του Γκροφ έπεσε στην αριστερή του γωνία κι απέτρεψε το γκολ σε κεφαλιά του Ντίκο.

Ωστόσο οι Βοιωτοί ...χτύπησαν γρήγορα στην επανάληψη (48') με γυριστή κεφαλιά του Νίκα μετά από κόρνερ του Γιαννιώτα.

Οι γηπεδούχοι του Νταμπράουσκας βγήκαν πιο απαιτητικά στο προσκήνιο και ισοφάρισαν με ... φαουλάρα του Μπάκιτς (73').

Ο σκόρερ της ισοφάρισης ήταν ένας από τους πολλούς που αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών αλλά ενδιάμεσα, δύο λεπτά μετά την ισοφάριση απέτρεψε με τάκλιν αυτοθυσίας το 1-2 που είχε στα πόδια του ο Χάμοντ από το ύψος του πέναλτι!

Mάλιστα στις καθυστερήσεις οι Ηρακλειώτες παραλίγο να πάρουν το ματς με το ίδιο ...σενάριο (ανατροπή) όπως στο ματς του πρώτου γύρου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά ο Γκροφ με αυτοθυσία σταμάτησε τον επελαύνοντα Νέιρα.

Στο επόμενο λεπτό ο Μανδάς απέκρουσε, σωτήρια, σε κόρνερ κεφαλιά του Βινίσιους και το 1-1 ήταν το τελικό αποτελέσμα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

OΦΗ – Λεβαδειακός 1-1

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης» (Ηράκλειο)

Σκόρερς: 73' Mπάκιτς - 48' Νικάς.

Δαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου).

Κίτρινες κάρτες: Πασαλίδης, Νέιρα, Μεγιάδο – Βινίσιους, Γκροφ.

Κόκκινες κάρτες: -

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς - Βούρος, Πασαλίδης (64’ Περέα), Διαμαντής - Λάρσον, Μεγιάδο, Ντιουσέ (64’ Νέιρα), Θοράρινσον – Μπάκιτς (λ.τρ. 80’ Γκρένινγκ), Μπαλογιάννης (72’ Μπιφουμά), Ντίκο.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ - Τσάπρας, Παζ (λ.τρ. 53’ Nτεντάκης), Βινίσιους - Λιάγκας, Παναγιώτου, Χάμοντ, Μεχία (λ.τρ. 84’ Mπελμόντ), Νίκας (85’ Σκβάρκα,) – Γιαννιώτας (λ.τρ. 63’ Γερεμέγες), Σαχπεκίδης (84’ Τόρο).
fosonline.gr
Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics