Breaking News
18 Μαρτίου 2023

 Πάλη: Χρυσό στο πρωτάθλημα Κ23 στα 79κ ελευθέρας ο Κουγιουμτσίδης

 

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 79κ. ελευθέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης Κ23, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί.

Πάλη: Χρυσό στο πρωτάθλημα Κ23 στα 79κ ελευθέρας ο Κουγιουμτσίδης
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης στα 79κ. ελευθέρας του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πάλης Κ23, το οποίο διεξάγεται στο Βουκουρέστι.

Στον προημιτελικό αντιμετώπισε τον Ναρέκ Γκριγκοριάν από την Αρμενία και επικράτησε 14-4 με τεχνική υπεροχή για να μπει στη ζώνη των μεταλλίων.

 

Στον τελικό πάλεψε με τον Βλαντιμέρι Γκαμκρελίτζε, ο οποίος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην Κ23. Και πάλι όμως ο Έλληνας πρωταθλητής λύγισε τον Γεωργιανό με 6-4, υπερασπιζόμενος έτσι τον τίτλο του.
fosonline.gr


Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδ)ιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:\

Όλα τα ζώδια 18/02

 

 

 

 

Με 3 παιχνίδια άνοιξε η αυλαία για την 25η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics